Obnoviť stránku

Lamart Kuchársky nôž 20cm Damas LT2045

4,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamart Kuchársky nôž 20cm Damas LT2045

Už vás nebaví neustále brúsenie starých tupých nožov? Zadovážte si radšej nový, ktorý naozaj vydrží aj náročnejšie každodenné používanie, a pritom príjemne prekvapí svojou cenou. Kuchynský nôž Lamart Damas je vyrobený z vysokokvalitnej ocele a disponuje komfortnou rukoväťou, ktorá vďaka svojej perfektnej ergonómii presne sadne do ruky. Navyše je aj prirodzene mäkčená, takže pri používaní budete mať 100 % istotu bezpečnosti, čo je pri manipulácii s akýmkoľvek nožom na prvom mieste.

Kovaná čepeľ dosahuje vysokú trvanlivosť, ale predovšetkým je veľmi ostrá, takže nakrájať a naporciovať veľké kusy mäsa či zeleniny pre ňu nebude žiaden problém. Okrem toho, za žiadnych okolností neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných potravín. Veľkou výhodou je aj možnosť umývania noža v umývačke riadu.

Prečo si zadovážiť nôž Lamart?

  • Špičkový kuchynský nôž
  • Neobvykle ostrá kovaná čepeľ
  • Ergonomická rukoväť na pohodlné používanie
  • Neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných potravín
  • Možné vkladať do umývačky riadu

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Kuchársky nôž
Materiál rukoväti Drevo

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 20 cm
Kód:  LAMNN024
Produktové číslo:  42001106
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14