Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Lamart Keramická grilovacia panvica 26 cm Stone LT1058

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamart Keramická grilovacia panvica 26 cm Stone LT1058

Ak hľadáte spoľahlivú grilovaciu panvicu prvotriednej kvality, práve ste narazili na tú pravú! Grilovanie alebo iná príprava vašich obľúbených pokrmov nikdy nebola taká rýchla, zdravá a komfortná. Keramická grilovacia panvica Lamart LT1058 disponuje unikátnym keramickým marble povrchom odolným voči mechanickému poškodeniu a pripaľovaniu. Už žiadne pripálené zvyšky na vašom kuchynskom riade! Okrem toho je panvica šetrná k životnému prostrediu na jej výrobu sa nepoužívajú žiadne toxické látky PTFE ani PFOA.

Grilovacia panvica Lamart ponúka priemer 26 cm a jej kvalitné silné dno sa postará o rovnomerný rozvod tepla po celom jeho povrchu a je vhodné na tepelnú úpravu veľkého množstva mäsa aj rôznych príloh. Manipuláciu s panvicou vám uľahčí ergonomicky tvarovaná mäkčená rukoväť. Táto panvica je vhodná pre všetky typy sporákov – elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné. Taktiež vás poteší jej veľmi ľahká údržba a čistenie, pretože ju možno bez obáv umývať aj v umývačke riadu.  

Hlavné prednosti keramickej grilovacej panvice Lamart LT1058?

  • Kvalitný kuchynský riad s keramickým grilovacím marble povrchom odolným voči odreniu a pripaľovaniu
  • Ergonomická mäkčená rukoväť na pohodlnú manipuláciu s panvicou
  • Zdravé a rýchle varenie
  • Vhodné pre všetky typy sporákov
  • Vhodné do umývačky riadu
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Parametre a špecifikácia:

Priemer:
26 cm

Vnútorný povrch:
Keramika

Farba:
Sivá

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Grilovacia
Kód:  LAMNP036
Produktové číslo:  42001821
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03