Obnoviť stránku

Lamart liatinová panvica 23.5 cm Iron LT1065

3,5 17 hodnotení
10,90 €

Lamart liatinová panvica 23.5 cm Iron LT1065

Praktická grilovacia liatinová panvica je vysoko kvalitná, stála, vyrobená z tvrdého nemenného materiálu. Panvica znáša vysoké teploty do 280 °C. Kvalitná liatina spája nízku adhéziu s vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou riadu. Liatinové riady dosahujú najlepších možných vlastností tepelnej vodivosti a akumulácie. Vrúbkované dno umožňuje varenie s nízkym obsahom tuku a zaisťuje nelepenie a prichytávanie potravín. Vďaka veľkoformátovej rukoväte je rovnomerne rozložená hmotnosť pripravovaného pokrmu a panva sa vždy bezpečne uchopí.

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovacia nepriľnavá panvica
  • Veľká pracovná plocha - 23,5 × 23,5 cm
  • Kvalitná liatina
  • Odolá teplotám až do 280 °C
  • Vrúbkované dno - varenie s minimom tuku
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Piere Lamart

Značka Lamart by Piere Lamart prináša do slovenských kuchýň širokú škálu moderného a cenovo dostupného kuchynského náčinia a riadu pre hravé varenie. Lamart je synonymom pre ľahkosť, kvalitu a vycibrený štýl. Celá kolekcia je inšpirovaná filozofiou hravého varenia bývalého francúzskeho šéfkuchára Piera Lamarta. Je ideálnym spojením kvalitného spracovania a moderného dizajnu. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 23,5 cm
Výška panvice 3,8 cm

Povrch

Vnútorný povrch Liatinový
Materiál Liatina

Typ

Typ Grilovacia

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia, Plyn, Sklokeramika, Elektrina

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Indukčné dno
Kód:  LAMNP053
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  42001828
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08