Obnoviť stránku

Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia

4,2 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia

Filtračná kanvica Laici Eden ponúka kvalitné a praktické spracovanie za príjemnú cenu.Táto filtračná kanvica s celkovým objemom 2,45 litra disponuje elektronickým indikátorom životnosti filtra a zostávajúcich litrov, protišmykovým pogumovaným dnom a viečkom Flow and Go, ktoré zaisťuje mimoriadne jednoduché plnenie. Kanvica sa vďaka svojim rozmerom zmestí do dverí väčšiny bežných chladničiek a vyniká tiež aj zaujímavým a elegantným dizajnom. Na filtrovanie vody využíva filter Bi-Flux, v balení potom nájdete tieto filtre celkom tri.
Kvalitná pitná voda je najdôležitejšou súčasťou Vášho tela. S pomocou filtračnej kanvice Laici významne zlepšíte chuť a kvalitu pitnej vody a tým aj kvalitu všetkých jedál a nápojov z nej pripravovaných. Priemerná cena takto pripravenej vody Vás vyjde na 1 cent za 1 liter. Ak budete používať túto filtračné kanvicu miesto balenej pitnej vody v PET fľašiach, napomôžete navyše chrániť životné prostredie. Ďalšou výhodou oproti nákupu balenej vody je potom to, že nemusíte prenášať z obchodu veľa kartónov vody. Voda v PET fľašiach je navyše často veľmi zle uskladňovaná, tým klesá jej kvalita a môžu sa vytvárať baktérie. Pridajte sa aj vy k viac ako 50 miliónom občanov EÚ, ktorí už pijú filtrovanú vodu.
Filtračné kanvice Laici spĺňajú najprísnejšie kritériá nezávislých kontrolných orgánov.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Elektronický indikátor výmeny filtra a zostávajúcich litrov
Praktické viečko "Flow and go"
Protišmykové pogumované dno
Vysoká kvalita použitých materiálov
Celkový objem:
2,45 l
Objem prefiltrovanej vody:
1,13 l
Typ filtra:
Bi-Flux
Obsah balenia:
Filtračné kanvice Laici Eden
3x filter Bi-Flux
Farebné prevedenie:
Červeno-biela

Kód:  EAN6069b
Produktové číslo:  8013240701998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07