Obnoviť stránku

Laica Tosca starter pack J9064A1, zelená

4,2 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Laica Tosca starter pack J9064A1, zelená


Doprajte si každý deň zdravšiu a chutnejšiu vodu

S filtračnou kanvicou LAICA Tosca si môžete dopriať vodu z kohútika bez nepríjemného zápachu chlóru, obsahu ťažkých kovov, vodného kameňa a baktérií. Na jedno naplnenie kanvica prefiltruje až 1,2 litrov vody za cca 3 minúty. Výsledkom je zdravšia, priezračne čistá voda bez zápachu s lepšou chuťou a vyváženým pomerom minerálov, čo uvítate aj pri varení.


Kľúčové vlastnosti súpravy filtračnej kanvice LAICA Tosca zelená + 4 filtre

  • 5 stupňová filtrácia
  • 4× filtračná patróna bi-flux súčasťou balenia
  • Mechanický indikátor kapacity filtra
  • Celkový objem 2,3 l (1,2 l objem filtrovanej vody)
  • Jednoduché plnenie otvorom QuickFill
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Moderné dizajnové spracovanie
  • Vyrobená z kvalitných materiálov
  • Ľahké uskladnenie vo všetkých bežných chladničkách

Elegantný taliansky dizajn

Filtračná kanvica Laica Tosca na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom s ladnými krivkami a kvalitnými materiálmi. Veko je vyhotovené v krémovej farbe, ergonomická rukoväť je zelená. Telo a vnútorná nádržka sú k dispozícii v transparentnom vyhotovení.


Prepracovaná ergonómia pre jednoduché používanie

Pre maximálne praktické používanie je filtračná kanvica LAICA Tosca vybavená ergonomickou rúčkou a praktickým otvorom QuickFill, ktorý umožní jej jednoduché naplnenie vodou bez nutnosti skladania veka. Vďaka prepracovanému dizajnu môžete kanvicu dobre skladovať na dverách akejkoľvek chladničky.


Pokročilý filtračný systém bi-flux

Najmodernejší filter Bi-Flux je v porovnaní s ostatnými filtrami na trhu až o 30 % účinnejší a na jedno použitie prefiltruje až 150 litrov vody. Už nemusíte vláčiť ťažké fľaše z obchodu. Doprajte si každý deň čistú a zdraviu neškodnú vodu z vodovodného kohútika. Zdravotná neškodnosť kanvíc Laica a filtrov Bi-Flux je potvrdená sériou tuzemských (SZÚ) i zahraničných certifikátov.

Pozitívny vplyv filtrovanej vody na vaše domáce spotrebiče

Vodný kameň je postrachom pre väčšinu domácich spotrebičov, ako sú varné kanvice, kávovary či žehličky. Prefiltrovaním vody filtrom bi-Flux účinne zredukujete obsah vápnika vo vode, čím predĺžite nielen životnosť spotrebičov, ale rovnako aj ušetríte na špeciálnych čistiacich prostriedkoch alebo nákladných opravách.



Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Celkový objem 2,3 l
Indikátor výmeny filtra Mechanický
Objem filtrovanej vody 1,2 l
Vlastnosti Vhodné do umývačky
Počet filtračných patrón v balení 4 ks
Materiál Plast
Kód:  LAI0033
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  J9064A1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14