Obnoviť stránku

Laica Table Top 7000, biela

4,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,99 €

Laica Table Top 7000, biela

Filtračné kanvice série TOP TABLE LINE sú určené pre tých, ktorí nehľadajú len filtráciu vody, ale aj exkluzívny dizajn v spojení s najkvalitnejšími materiálmi.   Taliansky dizajn Liliana Dal Toso vás poteší svojou jednoduchosťou a zároveň praktickosťou. Celková kapacita vody je 3,1 l. Na filtrovanie vody sa používa filter BI-Flux, ktorý je súčasťou balenia. Plnenie kanvice je veľmi jednoduché vďaka viečka „Flow and go“. S výmenou filtra vám pomôže elektronická signalizácia výmeny filtra, vrátane zobrazenia zostávajúcej životnosti filtra. K praktickým vlastnostiam patrí protišmykové pogumované dno, alebo držadlo s príjemným mäkkým povrchom.
Kvalitná pitná voda je najdôležitejšou súčasťou vášho tela. S pomocou filtračnej kanvice LAICA významne zlepšíte chuť a kvalitu pitnej vody a tým aj kvalitu všetkých jedál a nápojov z nej pripravovanej. Priemerná cena takto pripravenej vody vás vyjde na približne 4 centy za jeden liter. Ak budete používať túto filtračnú kanvicu, namiesto toho, aby ste si kupovali balenú vodu, chránite navyše životné prostredie, pretože nekupujete balenú vodu v PET fľašiach. Ďalšou výhodou oproti nákupu balenej vody je určite to, že nemusíte prenášať z obchodu množstvo balení vody. Voda v PET fľašiach je navyše často veľmi zle uskladňovaná, tým klesá jej kvalita a môžu sa vytvárať baktérie. Pridajte sa aj vy k viac ako 50 miliónom občanov EÚ, ktorí už pijú filtrovanú vodu.
Filtračné kanvice LAICA spĺňajú najprísnejšie kritériá nezávislých kontrolných orgánov.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Elektronický indikátor (vyberateľný) výmeny filtra vrátane zobrazenia zostávajúcej životnosti
Praktické viečko „Flow and go“
Použité vysokokvalitné materiály
Držadlo s mäkkým povrchom
Celkový objem:
2,7 l
Objem prefiltrovanej vody :
1,4 l
Typ filtra:
BI-Flux
Farebné vyhotovenie:
Biele

Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Celkový objem 2,7 l
Indikátor výmeny filtra Elektronický
Objem filtrovanej vody 1,4 l
Vlastnosti Vhodné do umývačky
Počet filtračných patrón v balení 1 ks
Materiál Plast

Rozmery

Výška 29 cm
Šírka 29 cm
Hĺbka 10 cm
Kód:  EAN6064b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LAI J71-AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08