Obnoviť stránku

LAICA STREAM Line zelená

4,3 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAICA STREAM Line zelená

Kvalitná filtračná kanvica LAICA STREAM LINE za veľmi dostupnú cenu. Taliansky dizajn Liliana Dal Toso Vás poteší svojou jednoduchosťou a zároveň praktickosťou. Celková kapacita vody je 2,25 l. K filtrovaniu vody sa používa filter BI-Flux, ktorý je súčasťou balenia. Plnenie kanvice je veľmi jednoduché vďaka viečku „Flow and go". S výmenou filtra vám pomôže elektronická signalizácia výmeny filtra.
Kvalitná pitná voda je najdôležitejšou súčasťou vášho tela. S pomocou filtračnej kanvice LAICA významne zlepšíte chuť a kvalitu pitnej vody a tým aj kvalitu všetkých jedál a nápojov z nej pripravovanej. Priemerná cena takto pripravenej vody vás výjde na 0,04 eur za 1 liter. Ak budete používať túto filtračnú kanvicu, namiesto, aby ste si kupovali balenú vodu, chránite navyše životné prostredie, pretože nekupujete balenú vodu v PET fľašiach. Ďalšou výhodou oproti nákupu balenej vody je určite to, že nemusíte prenášať z obchodu veľa kartónov vody. Voda v PET fľašiach je navyše často veľmi zle uskladňovaná, tým klesá jej kvalita a môžu sa vytvárať baktérie. Pridajte sa aj vy k viac ako 50 miliónom občanov EÚ, ktorí už pijú filtrovanú vodu.
Filtračné kanvice LAICA spĺňajú najprísnejšie kritériá nezávislých kontrolných orgánov.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Elektronický indikátor výmeny filtra
Praktické viečko „Flow and go"
Vysoká kvalita použitých materiálov
Celkový objem:
2,25 l
Objem prefiltrovanej vody:
1,25 l
Typ filtra:
BI-Flux
Farebné prevedenie:
Zelené

Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Indikátor výmeny filtra Elektronický
Kód:  EAN6062f
Produktové číslo:  Stream green
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14