Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Laica RB99 náhradný diel na MD6026

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Laica RB99 náhradný diel na MD6026

Hlavnou prednosťou ultrazvukového inhalátora LAICA MD6026 je hladká premena tekutého lieku na veľmi jemnú paru pre ľahšiu inhaláciu. Vďaka tomu je vhodný pre všetkých, ktorí ťažko inhalujú klasickým spôsobom a tiež pre pacientov trpiacich astmatickým ochorením. Uplatní sa tiež pri ochorení pľúc, priedušníc, priedušiek alebo pri alergii. Oceníte tiež veľmi tichú prevádzku. 
Pri aplikácii lieku je prípravok vháňaný priamo do hrdla alebo nosa elektrickým ventilátorom. Takto rozomleté mikro-kvapôčky sa ľahko dostanú do dýchacieho traktu, kde môžu začať okamžite blahodarne pôsobiť. Balenie Laica RB99 obsahuje 40 kusov ampuliek.


Hlavné prednosti:

  • Jednoduchá aplikácia liekov
  • Tichá prevádzka
  • Určené pre široké spektrum pacientov

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Ultrazvukový inhalátor

Určené pre:
Pacientov trpiacich astmou, ochorením pľúc, priedušníc, priedušiek, alergií a podobne...

Rozmery:
15 × 11,6 × 9,7 cm

Napájanie:
Zo siete

Obsah balenia Laica RB99:

  • 40 kusov ampuliek
 
Kód:  LAIINH002
Produktové číslo:  RB99
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07