Obnoviť stránku

Laica NE2003

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Laica NE2003



Účinná cesta k ľahšiemu dýchaniu

Tichý a účinný kompresorový inhalátor Laica NE2003 je vďaka 2 veľkostiam masiek určený pre deti i dospelých. Toto zariadenie premieňa tekuté lieky na hmlovinu, ktorá sa pomocou ventilátora vháňa do masky na jednoduchšie inhaláciu. Liečivo sa lepšie vstrebe priamo v dýchacích cestách a efektívne sa zmierňujú príznaky prechladnutia, alergií, zápalov prínosných dutín a ďalších dýchacích ochorení.


Kľúčové vlastnosti kompresorového inhalátora Laica NE2003

  • Moderný dizajn
  • Efektívna liečba dýchacích ochorení
  • Maska pre deti i dospelých
  • Jednoduchá aplikácia liekov
  • Sieťové napájanie
  • Tichá prevádzka
  • Vhodný na všetky typy liečiv vrátane olejov
  • Dĺžka hadice: 106 cm
  • Balenie obsahuje: masku pre deti, masku pre dospelých, nadstavec na nos, nadstavec na ústa, hadicu, ampulky na liečebný prípravok, filtre

Certifikovaný výrobok

Inhalátory talianskeho výrobcu Laica sú vybavené všetkými dôležitými certifikátmi a plne vyhovujú najprísnejším normám EÚ. Liečivá nie sú súčasťou balenia, pri nákupe sa odporúča ich výber vždy konzultovať s ošetrujúcim lekárom.


Ideálny na domácu liečbu

Pomocou kompresorovej technológie sa liečivo redukuje na miniatúrne čiastočky s veľkosťou 2,61 mikrometra, ktoré následne putujú rýchlosťou 0,35 ml/min do nosa alebo ústnej dutiny. Zvolením vhodného liečiva možno zmierniť opuchy sliznice, kašeľ, nádchu a tiež efektívne pôsobí na zápaly priedušníc, priedušiek a uľahčuje priebeh alergií.



Parametre a špecifikácia

Typ prístroja

Typ prístroja Kompresorový, Parný

Vlastnosti

Nebulizačný výkon 0,4 ml/min
Počet masiek v balení 2 ks
Detská maska v balení Áno
Hlučnosť 58 dB
Odsávačka hlienov Nie
Kód:  LAIINH004
Produktové číslo:  NE2003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19