Obnoviť stránku

LAICA HI3012

4,3 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAICA HI3012

Zvlhčovač vzduchu LAICA HI3012 vám zaistí zdravé a optimálne vlhké prostredie. Zamedzí vzniku suchého vzduchu, ktorý často býva príčinou možstva zdravotných ťažkostí, ako je napríklad strata imunity, vysušená pokožka, pálenie očí a ďalšie. Pracuje na princípe vodnej pary a ultrazvukovej technológie. Vďaka tomu operuje s extrémne nízkou hlučnosťou a spotrebuje minimum elektrickej energie. Nastaviteľná tryska studenej pary umožňuje plynulé a dlhodobé odparovanie. Veľká odnímateľná nádrž sa postará sa o 7 až 8 hodín nepretržitej prevádzky. Originálny dizajn v 7 variantoch farebného osvetlenia oživí každú detskú izbu, spálňu či kanceláriu. Dýchajte zdravo s ultrazvukovým zvlhčovačom LAICA HI3012 a vytvorte si príjemné prostredie kdekoľvek.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Zaručuje správnu vlhkosť vzduchuPoskytuje okamžitú úľavu pri dýchaní deťom i dospelýmNastaviteľná tryska studenej pary - poskytuje veľmi jemné a dlhotrvajúce odparovanieIdeálny do spálne, detskej izby, obývacej izby či kancelárieVeľká odnímateľná nádržSvetelný indikátor prevádzky
Osvetlenie:
7 možností farebného osvetlenia
Hlučnosť:
Extrémne nízka
Ultrazvuková technológia
Kapacita nádrže:
cca 7-8 hodín nepretržitej prevádzky
Napájanie:
Sieťové
Rozmery:
16 × 16 × 23 cm
Farba:
Bielo-žltá

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádržky 1,3 l

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Farba

Farba Žltá

Rozmery

Hĺbka 16 cm
Šírka 16 cm
Výška 23 cm
Kód:  EAN6163c
Produktové číslo:  HI3012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19