Obnoviť stránku

Laica Clear Line J11-AB, biela

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Laica Clear Line J11-AB, biela

Kanvica značky Laica dokáže prefiltrovať vodu od všetkých nečistôt, ktoré by mohli poškodiť nielen vaše prístroje, ale aj váš organizmus. S pomocou filtračnej kanvice výrazne zlepšíte chuť vody, a tým aj kvalitu jedál a nápojov z nej pripravovanej. Kanvica využíva filter Brita Maxtra. Celkový objem je 2,3 l a objem prefiltrovanej vody je 1,2 litra.

Kanvica má mechanický indikátor stavu znečisteného filtra. Plnenie kanvice je veľmi jednoduché pomocou praktického viečka. Prestaňte kupovať balenú vodu v PET fľašiach a chráňte tak životné prostredie tým, že znížite produkciu neekologických PET obalov. S touto filtračnou kanvicou budete mať vždy čistú a nezávadnú vodu kedykoľvek budete potrebovať. 

Kľúčové vlastnosti

  • Indikátor výmeny filtra
  • Praktické viečko
  • Vhodné do dverí chladničky
  • Ergonomické držadlo
  • Protišmykové dno

Parametre a špecifikácia

Filtračná kanvica

Celkový objem 2,3 l
Indikátor výmeny filtra Mechanický
Objem filtrovanej vody 1,2 l
Vlastnosti Vhodné do umývačky
Počet filtračných patrón v balení 1 ks
Materiál Plast
Kód:  LAI0034
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  J11-AB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08