Obnoviť stránku

Lagostina Luisa sada príborov 24 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lagostina Luisa sada príborov 24 ks

Sada Lagostina Luisa predstavuje všetko, čo ku kvalitnému gurmánskému stolovanie potrebujete. Táto prvotriedna značka má dlhú tradíciu nielen v Taliansku, krajine jej pôvodu, ale takisto aj vo Francúzsku a Amerike. Už po dlhú dobu je v týchto krajinách známou a hojne vyhľadávanou značkou kuchynského náčinia vďaka precíznemu spracovaniu a brilantnímu dizajnu svojich výrobkov. Lagostina vám dodá novú chuť do varenia. Radosť z experimentovania, ochutnávanie, spoločného stolovania s blízkymi a skvelý pocit z dobre odvedenej práce - to všetko je Lagostina.

Sada je zostavená z dvadsiatich štyroch prvotriednych kusov príborov, vyrobených z vysoko kvalitnej leštenej nerezovej ocele, ktoré ponúka stolovanie až pre šesť osôb. Nevšedné dizajnové spracovanie, viditeľná kvalita a pohodlné držanie príborov Lagostina Luisa - to všetko vytvára dokonalý dojem zo stolovania a stravovanie. Všetky diely tohto setu je možné po použití vložiť do umývačky, ktoré si so zvyškami jedla hravo poradia za vás.

Parametre a špecifikácie:

Obsah sady:
6 x lyžica Lagostina Luisa
6 x vidlička Lagostina Luisa
6 x nôž Lagostina Luisa
6 x dezertná lyžička Lagostina Luisa

Materiál:
Nerezová oceľ


Kód:  EAY7110b
Produktové číslo:  014425650424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01