Obnoviť stránku

Lafe SWJ-002

21,89 €

Lafe SWJ-002

Chcete profesionálny styling bez nutnosti cestovania do salónu? Tie najlepšie výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy LAFE. Uchváti vás jeho jemnosť a šetrnosť pri starostlivosti o vaše vlasy. Kvalitné vyhotovenie fénu na vlasy zahŕňa aj nadstavbové funkcie, ako je ionizácia a vysúšanie. Sušič na vlasy ponúka vysokú účinnosť pri sušení vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2200 W. Je doplnený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty.

Fén na vlasy Lafe SWJ-002 ...
Fén na vlasy Lafe SWJ-002 ...

Hlavné vlastnosti fénu na vlasy Lafe SWJ-002

  • Fén na vlasy LAFE prepožičia vašim vlasom žiadaný lesk
  • Vykúzli hladké a jemné vlasy vďaka ionizácii
  • Sušič na vlasy má k dispozícii kvalitný motor s príkonom 2200 W
  • Je vybavený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Dĺžka prívodného kábla je 2 m

Ióny proti krepovitým vlasom

Fén na vlasy LAFE vás očarí nielen štýlovým vzhľadom, ale aj funkciami na šetrnú starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nutným krokom na získanie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov LAFE vám pomocou ionizácie pomôže dosiahnuť, že vaše vlasy budú hladké a jemné. Fén na vlasy s ionizátorom je založený na princípe negatívne nabitých iónov, ktoré udržujú vlasy hydratované a zamedzujú im vo vysúšaní a krepovatení. Vlasy si tak udržia svoju jemnosť, lesk a prirodzenú krásu.

Fén na vlasy Lafe SWJ-002 ...

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Vysúšanie

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 2 m
Kód:  LAFEvyr009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LAFSUS47061

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18