Obnoviť stránku

HTC Vive okuliare

HTC Vive Pro

Ponorte sa do virtuálneho sveta s HTC Vive

Čínska firma inteligentných telefónov HTC spoločne s legendárnou hernou spoločnosťou Valve už od roku 2015 tvrdo pracuje na kvalitných súpravách virtuálnej reality, čiže VR. Ich prvým kúskom bola VR súprava HTC Vive, ktorá oslnila svet pohodlnými okuliarmi aj ovládačmi, detailným displejom a presným ovládaním. Od tých čias HTC a Valve neustále inovujú, posilňujú všetky slabšie stránky a posúvajú technologické hranice. Nech už s virtuálnou realitou začínate, alebo ste preborník, HTC Vive vás svojou kvalitou pohltí a len tak nepustí.

HTC Vive 4K

Okuliare HTC Vive vás vtiahnu do virtuálnych svetov snov

VR okuliare sú srdcom, dušou aj mozgom každej súpravy, nevynímajúc HTC Vive. Tie sú precízne a so starostlivosťou navrhnuté tak, aby poskytovali nezabudnuteľný, ale tiež zároveň komfortný zážitok, zakaždým keď si ich nasadíte. HTC Vive Cosmos uchváti nádherným rozlíšením 2 880 × 1 700 pixelov a slúchadlami s 3D zvukom pre ľahšiu orientáciu vo VR svete. Zvýšenú precíznosť sledovania pohybov a priestorovú orientáciu zaistí šesť kamerových senzorov.

Intuitívne ovládače HTC Vive zaručia perfektnú presnosť

Ovládače virtuálnej reality HTC Vive sú určené na ovládanie rozhrania a interakciu s predmetmi v hernom svete. O precízne a vysoko presné ovládanie sa postará 24 infračervených snímačov, ktoré detegujú polohu ovládača od senzorov miestnosti. Ovládanie HTC Vive ovládača je jednoduché, intuitívne a pohodlné vďaka multifunkčnému trackpadu, dvojpolohovej spúšti, haptickej odozve aj absencii káblov.

HTC Vive Cosmos Elite
HTC Vive Pro príslušenstvo

Vytiahnite z VR maximum s príslušenstvom pre HTC Vive

Príslušenstvo HTC Vive zahŕňa dodatočné senzory, adaptéry alebo káble, ktoré môžu zjednodušiť či spríjemniť hranie vo virtuálnom svete. Senzory Base Station sa inštalujú na steny hernej miestnosti a zvyšujú presnosť pohybu hráča. Pre ešte lepšie herné zážitky si do PC môžete namontovať bezdrôtový adaptér, s ktorým budú prekážajúce káble minulosťou. Dlhšie a úplne komfortné hranie potom umožní výstelka na tvár pre okuliare HTC Vive.

Spresniť parametre
40 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06