Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Koše na bielizeň

Koše na bielizeň používame ako úložný priestor na špinavé oblečenie, ale poslúžiť môžu aj na čistú bielizeň. Niektoré typy majú čisto praktickú funkciu, iné poslúžia aj ako zaujímavý interiérový doplnok. Poradíme vám, ako vybrať ideálny kôš na prádlo, na ktorý bude radosť pozerať.

Pokračovať
Spresniť parametre
180 položiek

Koše na bielizeň

Koše na bielizeň sú nevyhnutným pomocníkom v každej domácnosti, ktorý uľahčuje organizáciu a manipuláciu s bielizňou. Či už ide o ratanové, plastové varianty alebo skladacie textilné kúsky, kôš na bielizeň ponúka rôzne štýly a veľkosti, aby vyhovoval individuálnym potrebám. Je navrhnutý tak, aby sa zmestil do rôznych priestorov – od kúpeľní po práčovne, a často je vybavený vekom alebo rukoväťami na jednoduchšiu prepravu. 

Vybrať si môžete kôš na prádlo z rôznych materiálov

Ak vyberáte kôš na prádlo, okrem jeho veľkosti zvážte aj materiál, z ktorého je vyrobený. Každý materiál má svoje výhody a nevýhody, ktoré je potrebné zvážiť podľa vašich potrieb a preferencií.

  • Plastový kôš na prádlo je najbežnejším typom. Je odolný, praktický a cenovo dostupný. Ľahko sa udržiava a je dostupný v rôznych farbách a veľkostiach.
  • Koše na bielizeň z kovu sú odolné a praktické. Sú o niečo ťažšie ako plastové a môžu byť hlučné. Kovové koše sa zvyčajne dodávajú v neutrálnych farbách, ako je biela alebo sivá.
  • Prútený kôš na prádlo je elegantný a zvyčajne ho nájdete v prírodných farbách ako je béžová alebo hnedá.
  • Kôš na prádlo – drevený je štýlový. Okrem toho sú drevené koše trvanlivé a odolné, čo z nich robí spoľahlivého pomocníka na udržanie poriadku.
  • Textilné koše na prádlo nájdete s rôznymi vzormi a možno ich prať v práčke. Sú tiež vhodné do menších priestorov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16