Obnoviť stránku

Elektrické bojlery

Elektrické bojlery vám doprajú teplú vodu v dostatočnom množstve, a to v priebehu celého dňa. Vyberte si vhodný ohrievač podľa objemu, ktorý pohodlne pokryje spotrebu v danom mieste alebo celej domácnosti. Potom sú tu ešte ďalšie parametre, ktoré pre vás môžu byť dôležité. Čítajte ďalej a dozviete sa, ako vybrať vhodný elektrický bojler na vodu. 

Pokračovať
Spresniť parametre
79 položiek

Elektrické bojlery

Elektrický bojler na vodu je efektívne riešenie na zabezpečenie teplej vody v domácnostiach. Využíva elektrickú energiu na ohrev vody, čo umožňuje jeho inštaláciu takmer kdekoľvek, bez potreby pripojenia na plynovú sieť. Elektrické bojlery sú dostupné v rôznych veľkostiach a kapacitách, čo umožňuje ich prispôsobenie potrebám rôznych domácností, od malých bytov až po veľké rodinné domy. Nižšie si niektoré z nich predstavíme.

Aký objem môže mať elektrický bojler na vodu?

Elektrický bojler na vodu môžeme deliť podľa objemu, s ktorým ide ruka v ruke aj jeho veľkosť.

  • Malý elektrický bojler na vodu – 50 l je vhodný do malých bytov alebo pre rodinné domy s 1 – 2 osobami.
  • Stredný elektrický bojler – je vhodný pre väčšie byty a rodinné domy s 2 – 4 osobami. Patrí sem napríklad elektrický bojler na vodu – 80 l.
  • Veľký elektrický bojler na vodu – 150 l je ideálny pre rodinné domy so 4 a viac osobami. Všeobecne sem patria elektrické bojlery, ktoré majú objem nad 120 l.

Mnohé elektrické bojlery sú vybavené termostatom a bezpečnostnými prvkami, ktoré zabezpečujú konštantnú teplotu vody a zabraňujú prehriatiu alebo úniku vody.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07