Obnoviť stránku

LaCie XtremKey 128GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie XtremKey 128GB

Tento malý flash disk sa na prvý pohľad nevymyká od ostatných komponentov rovnakého využitie. Avšak nenechajme sa uchlácholiť prvým dojmom. V pomerne jednoduchom vzhľadu drieme naozaj jedinečný dravec. Celková kapacita 128 GB a rýchlosť čítania 230 MB / s vám ponúka nedostižnou rýchlosť a úložný priestor. Produkt je podporovaný operačnými systémami: Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Mac OS X 10.6 alebo vyšším.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita disku celých 128 GB
  • Vysoká rýchlosť čítania
  • Odolný materiál obalu
  • Vodotesnosť do hĺbky až 200 metrov
  • Odolá pádu z 10 metrov
  • Vysoké alebo nízke teploty neohrozí dáta

Pevný ako skala

Puzdro je navrhnuté tak, aby odolalo aj tým najextrémnejším podmienkam. Vysoké teploty alebo extrémne mrazy nemajú šancu akokoľvek ohroziť ukladaná dáta. Pády z výšky až desať metrov sú absorbované ochranným krytom. Vodotesnosť do hĺbky neuveriteľných 200 metrov len dotvára celkovú nedobytnosť. Veľmi odolný materiál komponent a skrutkovacie závit zaistí stopercentnú ochranu uložených dát.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 74 mm
Výška 22 mm
Dĺžka 22 mm
Kód:  DL000p8a
Produktové číslo:  LAC9000445

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08