Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LaCie Rugged 4TB Thunderbolt USB-C

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie Rugged 4TB Thunderbolt USB-C

rugged
 

Tvrdý v teréne, rýchly kdekoľvek

Aj keď ste práve v teréne, s novým diskom LaCie Rugged sa váš projekt neoneskorí. Vďaka odolnosti voči živlom s krytím IP54 a oslepujúcou rýchlosťou s Thunderboltom a USB C nemusíte voliť kompromis medzi odolnosťou, mobilitou a rýchlosťou. 


Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť až 130 MB/s
  • Obrovská kapacita 4 TB
  • Thunderbolt a USB-C pre univerzálnu konektivitu
  • Napájanie cez zbernicu pre úplnú mobilitu
  • Odolnosť proti nárazu, prachu a vode (IP54)
  • Dizajn od Neila Poulton

Rýchlosť bez kompromisov

Transfery prebiehajú rýchlosťou svetla na Mac a PC vďaka USB C a Thunderbolt rozhraním. Model LaCie Rugged umožňuje až 130 MB/s - to z neho robí najrýchlejšiu zbernicu napájaného zariadenia. Zálohujte a presúvajte hory dát za zlomok času. Užívajte si rýchlejšie prechádzanie foto knižníc.

rugged
 

rugged
 

Univerzálna konektivita

Nedovoľte, aby sa váš projekt zasekol na nekompatibilite medzi externými diskami a vašim počítačom. S rozhraním USB-C a Thunderbolt je LaCie Rugged skvelým riešením pre Mac a PC. Integrovaný Thunderbolt kábel je pri nepoužívaní elegantne uložený aby ste ho nikdy nestratili. Jeho prenosnosť a rozhranie z neho robí nepostrádateľný doplnok pre váš nový Mac alebo ultrabook.


rugged
 

Ochrana dát v každom teréne

Vaše dáta sú nenahraditeľné, preto je životne dôležité chrániť ich proti akýmkoľvek mysliteľným nehodám - kdekoľvek idete. LaCie preto urobila nový Rugged odolnejší ako kedykoľvek predtým. To znamená, že sú dáta chránené aj pri páde. Počas ciest nasaďte snímateľný obal na dosiahnutie úrovne ochrany IP 54 proti prachu a vode. Ak vám LaCie Rugged vypadne z batoha alebo dôjde k postriekaniu blatom, môžete si byť istí, že sú vaše dáta stále prístupné. Priložený softvér dokonca chráni vaše dáta pred zvedavými očami AES 256-bitovým šifrovaním.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 4 000 GB (4 TB)
Kapacita disku 4 096 GB (4 TB)

Rozmery

Šírka 91 mm (9,1 cm)
Výška 148,4 mm (14,84 cm)
Hĺbka 34 mm (3,4 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 600 g (0,6 kg)

Farba

Farba Oranžová

Rad

Rad disku LaCie 2,5" Rugged

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), Thunderbolt
Konektor USB-C
Materiál Hliník
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DL067a7a5
Produktové číslo:  STFS4000800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12