Obnoviť stránku

LaCie 2.5" Rugged 2 TB Thunderbolt USB-C

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 2.5" Rugged 2 TB Thunderbolt USB-C

rugged
 

Tvrdý v teréne, rýchly kdekoľvek

Aj keď ste práve v teréne, s novým diskom LaCie Rugged sa váš projekt neoneskorí. Vďaka odolnosti voči živlom s krytím IP54 a oslepujúcej rýchlosti prostredníctvom Thunderbolt a USB C už nemusíte voliť kompromis medzi odolnosťou, mobilitou a rýchlosťou. 


Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť až 130 MB/s
  • Obria kapacita 2 TB
  • Thunderbolt a USB-C pre univerzálnu konektivitu
  • Napájanie cez zbernicu pre úplnú mobilitu
  • Odolnosť voči nárazom, prachu a vode (IP54)
  • Dizajn od Neila Poultona

Rýchlosť bez kompromisov

Transfery prebiehajú rýchlosťou svetla na Mac a PC vďaka USB C a Thunderbolt rozhraním. Model LaCie Rugged umožňuje až 130 MB/s - to z neho robí najrýchlejšie zbernicou napájané zariadenie. Zálohujte a presúvajte hory dát v priebehu chvíľky. Užívajte si rýchlejšie prechádzanie foto knižníc.

rugged
 

rugged
 

Univerzálna konektivita

Nedovoľte, aby sa váš projekt zasekol na nekompatibilite medzi externým diskom a vaším počítačom. S rozhraním USB-C i Thunderbolt je LaCie Rugged skvelým riešením pre Mac aj PC. Integrovaný Thunderbolt kábel je pri nepoužívaní elegantne uložený, aby ste ho nikdy nestratili. Jeho prenosnosť a rozhranie z neho robí nenahraditeľný doplnok pre váš nový Mac či ultrabook.


rugged
 

Ochrana dát v každom teréne

Vaše dáta sú nenahraditeľné, preto je životne dôležité chrániť ich pred akýmikoľvek možnými nehodami - a to kdekoľvek. LaCie preto urobila nový Rugged odolnejší ako kedykoľvek predtým. To znamená, že sú dáta chránené i pri páde. Počas ciest nasaďte snímateľný obal na dosiahnutie úrovne ochrany IP54 proti prachu a vode. Ak vám LaCie Rugged vypadne z batohu alebo dôjde k postriekaniu blatom, môžete si byť istí, že sú vaše dáta stále dostupné. Priložený software dokonca chráni vaše dáta pred zvedavými očami AES 256-bitovým šifrovaním.


 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 89 mm (8,9 cm)
Výška 18,7 mm (1,87 cm)
Hĺbka 24 mm (2,4 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 350 g (0,35 kg)

Farba

Farba Oranžová

Rad

Rad disku LaCie 2,5" Rugged

Vlastnosti

Rozhraní Thunderbolt
Konektor USB-C
Materiál Hliník, Guma
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DL067a7a4
Produktové číslo:  STFS2000800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13