Obnoviť stránku

LaCie d2 6TB Thunderbolt3 USB-C

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie d2 6TB Thunderbolt3 USB-C

Osvedčený dizajn a vysoký výkon

LaCie d2 ponúka najvyššiu rýchlosť vo svojej triede a vďaka svojej univerzálnosti a vysokej odolnosti predstavuje nový štandard pre desktopové úložisko. S duálnou technológiou Thunderbolt 3 alebo rýchlym rozhraním USB 3.1 môžete bez obáv spracovávať 4K video alebo vykonávať iné dátovo náročné procesy s maximálnou rýchlosťou.


Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká rýchlosť až 240 MB / s
  • USB 3.1 a duálne Thunderbolt 3 porty
  • Hliníkový kryt pre znížený hluk a vibrácie
  • Účinný systém chladenia

Pripojte až 6 zariadení

LaCie d2 kombinuje Thunderbolt 3 a USB 3.1 rozhranie pre čo najlepšie rýchlosť pri pripojení k akémukoľvek novšiemu PC alebo Macu. Duálny port Thunderbolt 3 vám umožní pripojiť 2 4K displeje, jeden 5K displej alebo až 6 LaCie d2 úložísk, čo predstavuje veľké možnosti rozšírenia pre pohodlnú prácu s veľkými dátovými tokmi.


Rýchlosť bez kompromisov

Zariadenie kombinuje najlepšie rozhranie a prináša vďaka nemu vynikajúcu rýchlosť až 240 MB / s. Vysoké rýchlosti a najlepšia kapacita v odvetví vytvára z LaCie d2 perfektné riešenie pre ukladanie veľkých súborov či archivovanie projektov.


Inovatívny dizajn

Pri tvorbe priemyselného dizajnu sa LaCie zameral na spoľahlivosť a využiteľnosť pre profesionálov. Kryt je vyrobený z jediného plátu hliníka, vďaka čomu ponúka nevšednú pevnosť, dlhodobú odolnosť a prémiovú kvalitu.


Pokročilý chladiaci systém

Celohliníkový unibody kryt účinne odvádza teplo od jednotlivých komponentov a integrovaná tlmiaca základňa rozširuje povrchovú plochu krytu, čím poskytuje viac miesta pre odvod tepla. Výsledkom je dlhá životnosť zariadenia a ultratichý prevádzku bez vibrácií.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 6 144 GB (6 TB)

Rozmery

Šírka 60 mm (6 cm)
Výška 130 mm (13 cm)
Hĺbka 217 mm (21,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 2 200 g (2,2 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku LaCie 3.5" d2

Vlastnosti

Rozhraní Thunderbolt
Konektor USB-C
Materiál Hliník
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DL066c5d1
Produktové číslo:  STFY6000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17