Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LaCie CloudBox 2TB

3,8 11 hodnotení
134,14 €

LaCie CloudBox 2TB

Inteligentné domáce úložisko LaCie CloudBox vám poskytne stále spojenie do vášho sveta. Vaša hudba, filmy alebo fotografie budú dostupné na všetkých vašich zariadeniach a možno ich ľahko zdieľať s rodinou i priateľmi. Celá inštalácia je vykonaná pripojením zdrojového a sieťového konektora. Majte všetky súbory, ktoré sú rozložené vo vašich domácich počítačoch, na jednom mieste. Mamičkine fotografie, otcovu hudbu, film pre deti a to všetko na LaCie CloudBoxu.
Zdieľanie súborov doma nebolo nikdy tak jednoduché. Uložte súbory napríkald do zložky rodina, kde vytvoríte zdieľaný prístup, alebo si môžete vytvoriť súkromné priečinky pre osobný alebo obmedzený prístup k súborom. Zdieľajte fotografie, videá, hudbu a ďalší obsah s kýmkoľvek v domácnosti jednoducho pretiahnutím súborov do vopred vytvorenej zložky na Cloudbox Family LaCie. Majte finančné dokumenty a ďalšie dôležité súkromné údaje vo vlastnom priečinku spojené s vaším užívateľským účtom. Možno do neho ľahko udeliť prístup aj ostatným používateľom.
Zdieľať obsah môžete aj mimo váš domov. Pošlite priateľom a príbuzným súbory pomocou zabezpečených odkazov na prevzatie alebo priamo zdieľaním zložiek v cloude pomocou priloženého softvéru Wuala. Všetko bez starostí, nie ako pri obmedzenej veľkosti súborov pri odosielaní e-mailom. Povolenie prístupu k zložkám uloženým v cloude? Všetko, čo vaši priatelia a rodina musia urobiť, je stiahnuť si aplikáciu.
Vychutnajte si hudbu, fotografie a súbory z ľubovoľnej obrazovky alebo zariadenia pripojenému k domácej sieti. Prechádzajte fotoalbumy, ktoré ste vytvorili na PC v pracovni z vášho notebooku na stole v kuchyni. Akonáhle sú súbory raz v LaCie CloudBoxu, idú tam, kam vy. Prechádzajte digitálne knižnice filmov z najpohodlnejšieho miesta v dome - gauča v obývacej izbe. LaCie CloudBox možno pripojiť k televízorom so sieťovým pripojením a ďalším zariadeniam, ako sú Playstation 3, alebo Xbox 360. Ušetrite miesto na pevnom disku a preneste vašu hudobnú knižnicu na LaCie CloudBox priamo z iTunes vášho Mac alebo PC.
Všetko, čo potrebujete na pripojenie na cestách, je prístroj, ktorý je pripojený na internetu. Môžete byť ďaleko od svojho domova, ale stále máte možnosť pristupovať k obsahu vášho LaCie CloudBoxu pomocou ľahko použiteľnej aplikácie - z akéhokoľvek PC alebo Mac pripojeného na internet. Stiahnite si mobilnú aplikáciu na prístup a vychutnajte si hudbu, filmy, fotografie a ďalší obsah priamo z iPhone. Používatelia systému Android majú rovnaký prístup cez webový prehliadač. Automaticky chráni vaše dáta pred náhodnou stratou. Dokonca aj súbory na vašom notebooku sú na cestách v bezpečí.
Nastavte váš Mac alebo PC, aby automaticky zálohoval súbory na LaCie CloudBox pomocou Time Machine alebo LaCie Backup Assistant. LaCie CloudBox prichádza s 10 GB bezpečného úložného miesta na cloude Wuala. Dokonca možno zálohovať dáta uložené na vašom CloudBoxu LaCie na cloud Wuala pre ľahký prístup odkiaľkoľvek.
Parametre a špecifikácie:
Veľkosť:
2 TB
Rozhranie:
1 x Gigabit Ethernet
Výkon:
Čítanie/zápis/prenos - až 60MB/s
1 GHz procesor
256 MB RAM
Kompatibilita:
Streamovanie obsahu pomocou Xbox 360, PlayStation 3, TV s pripojím k sieti, PC/Mac, tabliet, chytrý telefón so systémom iOS alebo Android
Sieťové protokoly:
Server dát: SMB, AFP, FTP, SFTP
Prístup na web: HTTP, HTTPS
Ostatné: Apple Bonjour, BitTorrent, DHCP, APIPA
Upozornenie e-mailom:
Teplota, sťahovanie, zálohovanie
Ochrana osobných údajov:
Až 10 užívateľov s heslami a súkromnými zložkami
Zálohovanie:
Zálohovanie PC & Mac (vrátane softvéru), Time Machine, Windows zálohovanie, NAS-to-NAS, cloud
Multimédiá:
iTunes a Windows Media Server/UPnP/DLNA certified
Cloud Prístup:
LaCie MyNAS - vzdialený prístup cez mobilný telefón, tablet alebo PC/MAC
Wuala - podeľte sa s priateľmi, synchronizujte súbory
Spotreba energie a funkcie:
Vypnuté: 0.4W
Hlboký spánok: 2.5W
Typická spotreba: 4,5 W
Prístup k súboru: 11W
Automatický pohotovostný režim
Plánovanie vypnutie a zapnutie
Wake on LAN
Up/Download:
Torrent server, FTP, HTTP
Systémové požiadavky:
Najnovšia verzia systému Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8/Mac OS X 10.5, 10.6, 10.7, 10.8/Linux 2.6
Minimálne doporučené voľné miesto na disku: 600MB
Wi-Fi s podporou Ethernet switche alebo routera 10/100/1Gb
Webové prehliadače: Internet Explorer 8/9/10, Firefox, Safari alebo Chrome
Farba:
Biela
Rozmery (š/v/h):
117 x 45 x 193 mm
Hmotnosť:
950 g
Obsah balenia:
LaCie CloudBox
Ethernetový kábel
Rýchla inštalačná príručka
Napájací kábel
Softvérový balíček:
LaCie Backup Assistant
10GB úložného priestoru na cloude Wuala (1 rok v cene)

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 2 TB

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), FTP server, Download server, iTunes server

Výkon

Frekvencia procesora 1 GHz
Rýchlosť čítania 60 MB/s
Rýchlosť zápisu 60 MB/s

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 193 mm
Výška 45 mm
Šírka 117 mm
Hmotnosť 0,95 kg
Kód:  DL069a2
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  9000343EK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19