Obnoviť stránku

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 64TB (Enterprise)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 64TB (Enterprise)

Vysoko výkonné dátové úložisko od spoločnosti LaCie v rackovom zhotovení poskytne masívny priestor. Ten je rozložený medzi osem hot-swap diskov. Rackové zhotovenie je predovšetkým vhodné pre firemnú sféru, kde je samozrejmosť poskytnúť dômyselné zabezpečenie dát, ľahkú údržbu a maximálnu prenosovú rýchlosť. K tomu využíva 8big Rack hardvérový RAID, hot-swap konštrukciu, a ako už názov napovedá, dve rozhrania Thunderbolt 2. Výsledkom je neuveriteľne stabilná rýchlosť pre zálohovanie a prenášanie objemných súborov ako sú 4K videozáznamy.

Kľúčové vlastnosti LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 64 TB

  • Maximálna rýchlosť
  • Hardvérový RAID
  • AES 256-bitové softvérové šifrovanie
  • Dva porty Thunderbolt 2 pre 4K workflow
  • Jednoduchá a rýchla údržba
  • Hot-swap disky, ventilátory aj zdroje
  • Pripravenosť na okamžité použitie

Jednoduchá konfigurovateľnosť RAID

Okrem kompatibility s akýmkoľvek počítačom, hardvérový RAID poskytuje trvalý výkon a lepšiu spoľahlivosť. Disky sú natívne formátované v HFS a zapojené v režime RAID 5 pre okamžité použitie s Mac. Softvér LaCie RAID Manager vám poskytne centralizovaný, účinný spôsob, ako konfigurovať a monitorovať všetky 8big Racky LaCie, ktoré sú pripojené k jedinej pracovnej stanici.

S podporou RAID migrácia sa môžete pohybovať z RAID 5 pri 4 diskoch, na RAID 5 pri 8 diskoch bez straty dát. Ak ste zaneprázdnení, môžete si nastaviť hlásenie rôznych problémov priamo na váš email. Predídete tak problémom, ktoré sa dajú včasným zásahom vyriešiť rýchlo a bez straty dát.

Rýchlosť a spoľahlivosť na prvom mieste

Moderné rozhranie Thunderbolt 2 dosahuje neskutočnú prenosovú rýchlosť, takže archivácia veľkého množstva dát je záležitosť niekoľkých okamihov. Navyše je možné,vďaka tomuto rozhraniu, úložisko ľahko stohovať a prostredníctvom jedného kábla pripojiť k PC až 6 zariadení.

Inovatívny systém chladenia zaisťuje dlhú spoľahlivosť úložiska a chráni ho proti prehriatiu. Dôležitým prvkom je úplná redundancia komponentov, čo je pre profesionálov vynikajúci nástroj na zabezpečenie nonstop spoľahlivej a bezpečnej distribúcie dát. V prípade zlyhania niektorého z prvkov je  úložisko stále plne funkčné.

 

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 64 TB
Počet pozícií pre disk 8 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Výkon

Rýchlosť čítania 1 330 MB/s
Rýchlosť zápisu 1 060 MB/s

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Rack

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 772 mm
Výška 44 mm
Šírka 477 mm
Kód:  DL070n41
Produktové číslo:  STGM64000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04