Obnoviť stránku

LaCie 5Big Thunderbolt 2 30TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 5Big Thunderbolt 2 30TB

Externé úložisko LaCie 5big Thunderbolt 2 svojim priemyselným funkčným dizajnom mení zabehnuté zvyklosti a prináša maximálnej rýchlosti a dômyselné zabezpečenie dát ako pre platformy Mac, tak PC. LaCie 5big plne využíva potenciál dvoch rozhrania Thunderbolt 2 na dosiahnutie najlepších možných prenosových rýchlostí. K tomu pridáva hardvérový RAID a disky s rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Výsledkom je neuveriteľná, stabilné rýchlosť pre zálohovanie a prenášanie objemných súborov ako sú 4K videozáznamy.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna rýchlosť až 1050 MB / s
  • Hardvérový RAID
  • Dva porty Thunderbolt 2 pre 4K workflow
  • Čistý dizajn hliníkového puzdra
  • Pokročilý systém chladenia pre dlhodobú spoľahlivosť
  • Pripravenosť na okamžité použitie

RAID pre rýchlosť alebo bezpečnosť

Okrem kompatibility s akýmkoľvek počítačom, hardvérový RAID poskytuje trvalý výkon a lepšiu spoľahlivosť. Disky sú natívne formátované v HFS a zapojené v režime RAID 5 pre okamžité použitie s Mac. Ostatné konfigurácie RAID ľahko nastavíte pomocou softvérovej utility LaCie RAID Manager. Pre maximálnu rýchlosť stačí nastaviť diskové pole RAID 0. Užívatelia vyžadujúce bezpečnosť dát siahnu skôr po konfigurácii RAID 5 a 6, čo poskytuje ochranu dát v prípade zlyhania jedného respektíve dvoch diskov. Hot-swap konštrukcia umožní jednoduchú výmenu poškodeného disku s nulovou stratou dát a bez prerušenia práce.

LaCie 5big má ešte k dispozícii režim JBOD, takže môžete vidieť a používať každý disk samostatne, alebo hybridný režim kombinujúci poľa RAID 5 s RAID 1 zrkadlením.

Balíček s pridanou hodnotou

S pribaleným profesionálnym zálohovacím softvérom a kompatibilitou s Time Machine obsahuje LaCie 5big všetko, čo potrebujete pre bezpečné zálohovanie. Ak ste zaneprázdnení, môžete si nastaviť hlásenia rôznych problémov priamo na váš e-mail. Predídete tak problémom, ktoré sa dajú včasným zásahom vyriešiť rýchlo a bez straty dát. Ďalej získate softvér LaCie Private-Public, ktorý zabráni neoprávnenému prístupu silným heslom chráneným 256-bitovým AES šifrovaním.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 30 TB
Počet pozícií pre disk 5 ×
Počet pozícií osadených diskom 5 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Výkon

Rýchlosť čítania 1 050 MB/s
Rýchlosť zápisu 900 MB/s

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 196 mm
Výška 220 mm
Šírka 173 mm
Hmotnosť 7,6 kg
Kód:  DL070e8
Produktové číslo:  LAC9000504EK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18