Obnoviť stránku

LaCie 5big Thunderbolt 2 20 TB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 5big Thunderbolt 2 20 TB

Neuveriteľný výkon

Či už pracujete so 4K videom alebo často vykonávate dátovo náročné úlohy, externé úložisko LaCie 5Big Thunderbolt 2 je pre vás tou správnou voľbou. Toto zariadenie spĺňa všetky predpoklady pre náročné dátové procesy. Je rýchle, bezpečné, spoľahlivé a veľmi tiché. Samozrejmosťou je vysoká kapacita 20 TB a RAID 5/6 pre absolútne bezpečie vašich dát.


Rýchlosť a absolútne bezpečie

  • Rýchlosť až 1 050 MB/s pre editáciu 4K videa
  • Hardvérový RAID 5/6 s možnou výmeny za chodu
  • Duálne Thunderbolt 2 porty pre reťazenie zariadenia
  • Hliníkový kryt a tichá prevádzka

Vysoká dátová priepustnosť

Prelomová technológia ThunderBolt 2 s maximálnou priepustnosťou až 20 Gb/s zaistí maximálny výkon a neuveriteľnú rýchlosť prenosu dát, ktorá dosahuje až 1 330 MB za sekundu pri čítaní a 1 060 MB za sekundu pri zápise. Tieto hodnoty sú ideálne pre editáciu a zobrazenie RAW 4K videí a ďalších náročných procesov.


RAID pre rýchlosť a bezpečnosť

LaCie 5Big ponúka RAID režimy 0, 1, 5, 6, 10 a JBOD. Hardvérový RAID ovládač poskytuje stály výkon, väčšiu flexibilitu a možnosť pripojiť zariadenie k počítaču pri zachovaní RAID konfigurácie. Aplikácia LaCie RAID Manager umožňuje jednoduchú správu RAID režimu, aby presne zodpovedal vašim potrebám.


Pripojte až 36 zariadení

Thunderbolt 2 podporuje reťazenie až šiestich zariadení prostredníctvom jediného kábla. Môžete pripojiť až 36 LaCie 5Big diskov prostredníctvom šiestich Thunderbolt 2 portov, vďaka čomu získate úložisko s veľkosťou 1 PB (1 080 TB) a rýchlosť zápisu viac ako 3 000 MB/s.


Pokročilý chladiaci systém

LaCie 5Big sa pýši špičkovým chladiacim systémom, ktorý zaisťuje dlhodobú spoľahlivosť tým, že účinne zabraňuje prehrievaniu. Odolné hliníkové telo a tichý ventilátor spoločne s chladiacimi otvormi efektívne odvádza teplo z interných častí, čím sa zvyšuje životnosť zariadenia.


Automatická záloha
 

Automatická záloha

LaCie pribalila niekoľko aplikácií na sledovanie diskov, zabránenie neoprávneného prístupu a jednoduché zálohovanie vašich dát.

Ochrana heslom
 

Ochrana heslom

Aplikácia LaCie Private-Public zabezpečí, že vaše súbory budú úplne dôverné. Zariadenie navyše podporuje zámky Kensington.

Úspora energie
 

Úspora energie

Na prednej strane disku nájdete tlačidlo, pomocou ktorého môžete zariadenie vypnúť a zapnúť a šetriť tak spotrebu energie.

 

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 20 TB
Počet pozícií pre disk 5 ×
Počet pozícií osadených diskom 5 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Výkon

Systémová pamäť (RAM) 0,25 GB (256 MB)
Rýchlosť čítania 920 MB/s
Rýchlosť zápisu 880 MB/s

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 196 mm
Výška 220 mm
Šírka 173 mm
Hmotnosť 7,6 kg
Kód:  DL070e6a1
Produktové číslo:  STFC20000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11