Obnoviť stránku

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB

Špičkové spojenie dizajnu a výkonu

LaCie Porsche Design Desktop Drive je nový druh stolného pevného disku a perfektné spojenie formy a funkcie.Je to výsledkom spolupráce medzi jednou z najlepších dizajnových firiem na svete a LaCie. S USB 3.0 vám LaCie Desktop Drive umožní presúvať súbory rýchlejšie ako kedykoľvek predtým a jeho kapacita postačí pre všetky vaše súbory. Zároveň ponúka LED, ktorá indikuje napájanie a prepožičiava zariadeniu sofistikovanú eleganciu.

Porshce
 
lacie
 

Forma od Porsche Design, funkcie od LaCie

LaCie spolupracovala s Porsche v roku 2003. Výsledkom bol jeden z najpopulárnejších pevných diskov, o ktorom sa hovorí aj dnes. S LaCie Desktop Drive sa vracia exkluzívne a nadčasový tvar s pevným a spoľahlivým hardvérom, ktorý bude slúžiť mnoho rokov. Môžete ho používať kdekoľvek a byť si istí, že dostávate skvelý výkon.


Zrýchlite zálohovanie pomocou USB 3.0

S rozhraním USB 3.0 vám LaCie Desktop Drive umožní presúvať súbory rýchlejšie ako kedykoľvek predtým - môžete presunúť 700 MB videosúbor počas menej ako 7 sekúnd! S rýchlosťou USB 3.0 môžete zálohovať vaše fotografie, videá a hudobné súbory a dokonca ich rýchlo vymieňať s priateľmi alebo kolegami - s minimálnym čakaním.


porsche
 

Bezpečné, silné a hliníkové

LaCie Porsche Design Desktop Drive chráni vaše súbory vďaka 5 mm hliníkovému krytu, ktorý chráni disk. Tento pevný kryt chráni vaše dáta, dáva disku sofistikovanú podstatu a navyše prispieva k odvodu tepla. Tieto vlastnosti umožňujú ochranu disku a predĺženie jeho životnosti. LaCie a Porsche Design spolupracovali na spojení formy a funkcie - výsledkom je desktopový pevný disk, ktorý vyzerá skvele na vašom stole (a pracuje skvele).


Kompletná softvérová výbava

Jednoduché nastavenie a automatická záloha bez starostí pre PC aj pre Mac®.

LaCie Private-Public software zaisťuje, že sú vaše súbory úplne dôverné.

Automatický Eco režim znižuje pri nepoužívaní spotrebu energie až o 77%.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 120 mm (12 cm)
Výška 38 mm (3,8 cm)
Hĺbka 190 mm (19 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 1 000 g (1 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DL068g3a
Produktové číslo:  STEW3000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07