Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2× 4TB) RAID

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2× 4TB) RAID

Dátové úložisko s neuveriteľným výkonom

Ak pracujete so 4K videom alebo často vykonávate dátovo náročné úlohy, je pre vás externé úložisko LaCie 2big 8 TB tou pravou voľbou. Toto zariadenie spĺňa všetky predpoklady pre náročné dátové procesy. Je rýchle, bezpečné, spoľahlivé a veľmi tiché.


Rýchlosť a absolútne bezpečie úložiska s kapacitou 8 TB

  • Úžasná rýchlosť až 440 MB/s
  • Najnovšie vysokorýchlostné rozhranie ThunderBolt 3
  • Inovatívny dizajn s RAID pre väčšiu spoľahlivosť
  • USB 3.0 pre kompatibilitu s PC a Mac
  • USB 3.1 pre vyššie prenosové rýchlosti
  • Univerzálna kompatibilita vďaka USB-C (adaptér pre USB 3.0/2.0)

Úložisko s vysokou dátovou priepustnosťou

LaCie 2big kombinuje prelomovú technológiu ThunderBolt 3 s maximálnou priepustnosťou až 40 Gbps a USB 3.1 rozhranie pre čo najlepšiu rýchlosť pre pripojenie k akémukoľvek novšiemu PC alebo Macu. Tým tiež zaisťuje maximálny výkon a neuveriteľnú rýchlosť prenosu dát, ktorá dosahuje až 440 MB za sekundu. Tieto hodnoty sú ideálne pre editáciu a zobrazenie 4K videa a ďalšie náročné dátové procesy. V prednej časti nechýbajú ani sloty pre SD alebo CF karty.


RAID pre rýchlosť a bezpečnosť dátového úložiska

S USB 3.0, 3.1, USB-C a Thunderbolt 3 rozhraním LaCie 2big bez problému pripojíte ku každému štandardnému počítaču. Množstvo RAID režimov vám umožní nastaviť produkt presne podľa vašich potrieb. Zmena RAID režimu je úžasne jednoduchá. Pre maximalizáciu rýchlosti a kapacity môžete zariadenie ponechať v RAID 0 režime.


Prepojte až 5 zariadení LaCie 2big

Thunderbolt 3 podporuje zreťazenie až šiestich zariadení prostredníctvom jediného kábla. Môžete pripojiť až 5 LaCie 2big úložísk a jednu 4K obrazovku. ThunderBolt 3 je spätne kompatibilný s predchádzajúcimi verziami ThunderBolt. Druhý konektor USB-C je možné zredukovať na bežný USB 3.0/2.0.


Pokročilý chladiaci systém úložiska LaCie 2big

LaCie 2big sa pýši špičkovým chladiacim systémom, ktorý zaisťuje dlhodobú spoľahlivosť tým, že účinne zabraňuje prehrievaniu. Ultratichý vetráčik spoločne s chladiacimi otvormi efektívne odvádza teplo od interných častí, čím sa zvyšuje životnosť zariadenia. Hliníkové puzdro navyše odvádza teplo oveľa lepšie ako plast.


Automatická záloha

Softvér pre LaCie 2big

LaCie pribalila niekoľko aplikácií pre sledovanie diskov, zabránenie neoprávneného prístupu a jednoduché zálohovanie vašich dát.

Ochrana heslem

Ochrana úložiska heslom

Aplikácia LaCie Private-Public zabezpečí, že vaše súbory budú úplne dôverné. Zariadenie navyše podporuje zámky Kensington.

Úspora energie

Úspora energie

Na prednej strane disku nájdete tlačidlo, pomocou ktorého môžete zariadenie vypnúť, alebo zapnúť a šetriť tak spotrebu energie.


5 rokov záruka a služba obnovy dát zdarma

Služba Rescue Data Recovery poskytuje obnovenie stratených dát v dôsledku zlyhania disku, vírusového útoku, softvérového problému, alebo akejkoľvek inej príčiny, ktorá spôsobí stratu dát. Zákazník má nárok po dobu platnosti služby na jeden pokus o obnovu dát zdarma. LaCie však negarantuje, že stratené dáta dokáže obnoviť vo všetkých prípadoch. Služba Rescue Data Recovery sa viaže na interný disk, obsiahnutý v produkte LaCie. Obnovená dáta potom laboratórium Seagate uloží na špeciálne úložné zariadenie alebo na cloudové úložisko, kde sú pre zákazníka k dispozícii po dobu 60 dní. Viac informácií nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 8 000 GB (8 TB)

Rozmery

Šírka 118 mm (11,8 cm)
Výška 93,3 mm (9,33 cm)
Hĺbka 217 mm (21,7 cm)

Farba

Farba Biela

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), Thunderbolt

Použitie

Použitie Dátové úložiská

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 8 TB
Počet pozícií pre disk 2 ×
Počet pozícií osadených diskom 2 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie)

Výkon

Rýchlosť čítania 440 MB/s

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 93,3 mm
Výška 217 mm
Šírka 118 mm
Kód:  DL070k20c
Produktové číslo:  STGB8000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17