Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LaCie 2.5" Rugged USB-C 5TB

4,8 59 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
213,59 €

LaCie 2.5" Rugged USB-C 5TB

Najmodernejší člen rodiny Rugged

Originálny pomarančový dizajn, s prijateľnými rozmermi, veľkou kapacitou a vysokou spoľahlivosťou robí z externých diskov Rugged od spoločnosti LaCie jedny z najobľúbenejších zariadení pre ukladanie dát. K obľúbenosti určite prispeje aj vysoký výkon a neuveriteľná odolnosť, čo z nich robí perfektných spoločníkov na všetky vaše cesty.


Malý, ale objemný

Externé disky radu Rugged USB-C sú k dostaniu v 4 nadštandardne veľkých kapacitách. Najmenší variant je 1 TB, stredný 2 TB, väčší 4 TB a najväčší 5 TB variant. Aj napriek veľkej kapacite 5 TB sú rozmery disku pomerne malé.


Maximálne spoľahlivý

Kvalitný ochranný obal vyrobený z gumy zaistí vysokú odolnosť voči otrasom a pádom. Rad Rugged USB-C toho vydrží naozaj veľa, napríklad aj prejdenie jednotonovým autom. Disk je tiež vodoodolný, takže sa nemusíte obávať dažďa. Vďaka týmto vlastnostiam o dáta na tomto pekne vyzerajúcom disku len tak neprídete.


Superrýchle rozhranie USB 3.1

Vďaka úplne novému konektoru USB vo variante C sa vám nikdy nestane, že by ste nemohli zasunúť konektor, pretože je obojstranný. Rovnako ako disk LaCie Rugged USB-C 5 TB pripojíte, tak budete aj prenášať vaše dáta, bez nutnosti inštalácie ovládačov a to bleskovou rýchlosťou. 


Automatická záloha

Automatická záloha

Pomocou dodanej aplikácie ľahko nastavíte na vašom PC a Macu automatickú zálohu dát na externý disk LaCie Rugged USB-C 5 TB.

Ochrana heslom

Ochrana heslom

LaCie Private-Public softvér zabezpečí, že vaše súbory na externom disku LaCie Rugged USB-C 5 TB budú úplne dôverné.

40 % úspora energie

40 % úspora energie

Automatický Eco režim zníži spotrebu energie až o 40 %, pokiaľ sa zariadenie LaCie Rugged nevyužíva.


2 roky záruka a služba obnovy dát zadarmo

Služba Rescue Data Recovery poskytuje obnovenie stratených dát v dôsledku zlyhania disku, vírusového útoku, softvérového problému, alebo akejkoľvek inej príčiny, ktorá spôsobí stratu dát. Zákazník má nárok počas doby platnosti služby na jeden pokus o obnovu dát zdarma. LaCie však negarantuje, že stratené dáta dokáže obnoviť vo všetkých prípadoch. Služba Rescue Data Recovery sa viaže k internému disku obsiahnutému v produkte LaCie. Obnovené dáta potom laboratórium Seagate uloží na špeciálne úložné zariadenia alebo na cloudové úložisko, kde sú zákazníkovi k dispozícii počas doby 60 dní. Viac informácií nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 5 000 GB (5 TB)
Kapacita disku 5 120 GB (5 TB)

Rozmery

Šírka 86 mm (8,6 cm)
Výška 26 mm (2,6 cm)
Hĺbka 135,1 mm (13,51 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g (0,4 kg)

Farba

Farba Oranžová

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-C
Materiál Hliník, Guma
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DL067d2c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STFR5000800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06