Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LaCie 2,5" Porsche Design P'9223 2 TB USB-C

4,7 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 2,5" Porsche Design P'9223 2 TB USB-C

Pre všetkých priaznivcov rýchlych kolies a ešte rýchlejšieho prenosu dát si firma LaCie v spolupráci s automobilkou Porsche pripravila LaCie 2,5" Porsche Design P'9223 - unikátny externý disk s ikonickým dizajnom a kvalitou súčiastok, ktorá pretrvá dlhé roky. Možno ho využiť pri každej príležitosti, pričom si môžete byť istí, že získate neprekonateľný výkon pomocou tých najmodernejších technológií.


Externí disk LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 2TB

Luxusné vyhotovenie

O tom, že séria P'9230 nie je len tak obyčajným radom pevných diskov, svedčia predovšetkým použité materiály. Ochranný obal disku je kompletne vyrobený zo silnej vrstvy hliníka, vďaka čomu budu vaše citlivé dáta ochranené lepšie než kedykoľvek predtým. Navyše hliník dodáva dizajnu riadnu porciu luxusu - v miere, ktorú poskytujú vozy legendárnej značky Porsche.


Rýchly, úsporný, bezpečný

Disk LaCie Porsche Design disponuje veľmi rýchlym moderným rozhraním USB 3.1 typu C, čo však neznamená, že nie je zachovaná kompatibilita aj so staršími konektormi typu USB 3.0 alebo USB 2.0 (adaptér je súčasťou balenia). Veľkou výhodou konektora USB-C je, že môže zároveň slúžiť ako napájací konektor. Počas zálohovania tak môžete súčasne nabíjať batériu svojho notebooku s rozhraním USB-C.

Externí disk LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 2TB

Externí disk LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 2TB

Dokonalá bezpečnosť

Výrobca okrem vycibreného dizajnu a vysokých prenosových rýchlostí tiež myslel na bezpečnosť, takže všetky vaše dáta sú chránené pred neoprávneným vniknutím tretích strán vďaka špeciálnej aplikácii, ktorá umožňuje nastavenie používateľského hesla. Vďaka tomu budete mať zaručené, že sa k vašim súborom nedostane žiadna nepovolaná osoba.


Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný dizajn v štýle Porsche určený špeciálne ako príslušenstvo pre Mac
  • Silné hliníkové puzdro ochráni vaše dáta
  • USB 3.1 typu C vám zaistí maximálnu prenosovú rýchlosť až 5 Gb/s
  • LaCie Private-public softvér pre zvýšenú bezpečnosť
  • Súčasťou balenia je USB-C kábel a adaptér USB-C – USB
  • Kompatibilné s počítačmi Mac aj s bežnými PC

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 2 000 GB (2 TB)
Kapacita disku 2 048 GB (2 TB)

Rozmery

Šírka 84 mm (8,4 cm)
Výška 10 mm (1 cm)
Hĺbka 128 mm (12,8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 193 g (0,19 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DL068c5a1
Produktové číslo:  STFD2000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12