Obnoviť stránku

LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 2 TB

4,7 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 2 TB

Pre všetkých priaznivcov rýchlych kolies a ešte rýchlejšieho prenosu dát si firma LaCie v spolupráci s automobilkou Porsche pripravila LaCie 2,5" Porsche Design P'9223 - unikátny externý disk s ikonickým dizajnom a kvalitou súčiastok, ktorá pretrvá dlhé roky. Možno ho využiť pri každej príležitosti, pričom si môžete byť istí, že sa vám dostane neprekonateľného výkonu za pomoci tých najmodernejších technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný dizajn v štýle Porsche určený špeciálne ako príslušenstvo pre Mac
  • Ochranná vrstva z 3 mm kvalitného hliníka
  • USB 3.0 pre rýchly prenos súborov
  • LaCie Private-public softvér pre zvýšenú bezpečnosť

Luxusné prevedenie

O tom, že séria P'9223 nie je len tak obyčajným radom pevných diskov, svedčia predovšetkým použité materiály. Ochranný obal disku je vyrobený z 3 mm vrstvy hliníka, vďaka čomu sa vašim citlivým dátam dostane ochrany, aká nemá obdobu. Navyše hliník dodáva dizajnu riadnu porciu luxusu, v miere, ktorú poskytujú vozy legendárnej značky Porsche. Ak potom vlastníte zariadenie Mac, môžete sa spoľahnúť, že pevný disk bude svojim dizajnom s týmto výkonným zariadením dokonale zladený.

Rýchly, úsporný, bezpečný

Disponuje rýchlym rozhraním USB 3.0, čo však neznamená, že by zároveň nebol šetrný k životnému prostrediu. Vďaka automatickému ECO módu sa spotreba zníži až o 40% v okamihoch, keď disk nie je používaný. Vy tak šetríte nielen prírodu, ale predovšetkým vlastné vrecko. Okrem vycibreného dizajnu a vysokých prenosových rýchlostí tiež myslia na bezpečnosť, takže všetky vaše dáta chráni pred neoprávneným vniknutím špeciálnou aplikáciu, kde nastavíte užívateľské heslo.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 048 GB (2 TB)

Rozmery

Šírka 77 mm (7,7 cm)
Výška 18 mm (1,8 cm)
Hĺbka 130 mm (13 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 260 g (0,26 kg)

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DL068c5a0
Produktové číslo:  STET2000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06