Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LaCie 2.5 "Porsche Design P'9223 1TB

4,8 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 2.5 "Porsche Design P'9223 1TB

Pre všetkých priaznivcov rýchlych kolies a ešte rýchlejšieho prenosu dát si firma LaCie v spolupráci s automobilkou Porsche pripravila LaCie 2,5" Porsche Design P'9223 - unikátny externý disk s ikonickým dizajnom a kvalitou súčiastok. Možno ho využiť pri každej príležitosti, pričom si môžete byť istí, že sa vám dostane neprekonateľného výkonu s pomocou tých najmodernejších technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný dizajn v štýle Porsche určený špeciálne ako príslušenstvo pre Mac
  • Ochranná vrstva z 3 mm kvalitného hliníka
  • USB 3.0 pre rýchly prenos súborov
  • LaCie Private-public softvér pre zvýšenú bezpečnosť

Luxusné prevedenie

O tom, že séria P'9223 nie je len tak obyčajnou radou pevných diskov, svedčia predovšetkým použité materiály. Ochranný obal disku je vyrobený z 3 mm vrstvy hliníka, vďaka čomu sa vašim citlivým dátam dostane ochrany, aká nemá obdobu. Navyše hliník dodáva dizajnu riadnu porciu luxusu, v miere, ktorú poskytujú vozy legendárnej značky Porsche. Ak potom vlastníte zariadenie Mac, môžete sa spoľahnúť, že pevný disk bude svojim dizajnom s týmto výkonným zariadením dokonale zladený.

Rýchly, úsporný, bezpečný

Disky LaCie Porsche Design P'9223 disponujú rýchlym moderným rozhraním USB 3.0, čo však neznamená, že by napriek vysokým rýchlostiam až 5 GB/sek. zároveň neboli šetrné k životnému prostrediu. Vďaka automatickému ECO módu sa spotreba zníži až o 40% v okamihoch, keď disk nie je používaný. Vy tak šetríte nielen prírodu, ale predovšetkým vlastné vrecko.

Výrobca okrem vycibreného dizajnu a vysokých prenosových rýchlostí tiež myslel na bezpečnosť, takže všetky vaše dáta sú chránené pred neoprávneným vniknutím tretích strán vďaka špeciálnej aplikácii, ktorá umožňuje nastavenie používateľského hesla. Vďaka tomu budete mať zaručené, že sa k vašim súborom nedostane žiadna nepovolaná osoba, a zároveň nestratíte možnosť prístupu k dátam na disku z ktoréhokoľvek počítača.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 024 GB (1 TB)

Rozmery

Šírka 77 mm (7,7 cm)
Výška 18 mm (1,8 cm)
Hĺbka 130 mm (13 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 260 g (0,26 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DL068c3a0
Produktové číslo:  STET1000400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14