Obnoviť stránku

LaCie 2.5 "Mirror 1000GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LaCie 2.5 "Mirror 1000GB

"Musíte sa pozrieť dvakrát, aby ste objavili pravú tvár disku LaCie Mirror. Kryt so zrkadlom je na prvý pohľad elegantný a funkčný objekt, na ten druhý je to tenký a vysoko výkonný externý disk." - Pauline Deltour, priemyselný dizajnér
Francúzsky návrhár Pauline Deltour berie inšpiráciu z každodenných predmetov a vytvára užitočné a poetické umelecké diela. S diskom LaCie Mirror mal možnosť vytvoriť multifunkčné zariadenie pre moderný život.
Samotný disk zaujme svojím prevedením, kde je celý povrch opatrený sklom Gorilla Glass 3, ktoré sa používa pre high-endové mobilné zariadenia a vyniká svojou odolnosťou proti poškriabaniu. Vo vnútri skrýva 1000GB priestor pre vaše dáta a pripojíte ho cez vysokorýchlostné USB 3.0. Prenosová rýchlosť sa potom pohybuje rýchlosťou až 5 Gb/s.
Zaujímavým doplnkom je stojanček z ebenového dreva. Postavený disk kontrastuje s farbou dreva a dodáva nový rozmer elegantne zariadeným priestorom. Neoddeliteľnou súčasťou je mäkké puzdro na prenášanie a čistiaca handrička, aby váš disk vyzeral vždy skvele.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 80 mm (8 cm)
Výška 13 mm (1,3 cm)
Hĺbka 128 mm (12,8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 230 g (0,23 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý

Vlastnosti

Rozhranie externé USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kód:  DL067a7d
Produktové číslo:  LAC9000574

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02