Obnoviť stránku

LACALUT Aktiv Herbal 75 ml

4,8 36 hodnotení
3,79 €
Pri kúpe 1 ks 3,80 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,60 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 3,41 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 3,22 €/ks

LACALUT Aktiv Herbal 75 ml

Zubná pasta LACALUT Aktiv Herbal bola špeciálne vytvorená na prevenciu pred vznikom paradontózy, krvácaním ďasien a na ochranu pred vznikom zubného kazu. Inovatívne zloženie kombinuje osvedčenú receptúru LACALUT Aktiv rozšírenú o 8 liečivých bylín. Laktát hliníka a fluorid hlinitý s adstringentným účinkom viditeľne posilňujú a spevňujú ďasná, zatiaľ čo bylinné extrakty z myrhovníka, silice z feniklu, aníz, eukalyptus, mäta, tymián, harmanček a šalvia pomáhajú udržiavať svieži dych. Zubná pasta LACALUT Aktiv Herbal zaisťuje počas celého dňa zdravý stav ústnej dutiny. 

Zubná pasta LACALUT Aktiv Herbal a jej vlastnosti

  • Zubná pasta LACALUT Aktiv Herbal s 8 účinnými bylinami
  • Dôkladne sa stará o ústnu dutinu
  • Chráni pred vznikom paradontózy a krvácaním ďasien
  • Predchádza vzniku zubného kazu
  • Posilňuje a spevňuje ďasná
  • Zubná pasta LACALUT Aktiv Herbal udržuje dlhotrvajúci svieži dych

Aplikácia:
Množstvo pasty vo veľkosti zrnka hrachu naneste na zubnú kefku a starostlivo čistite zuby po celej ploche aspoň 2× denne, ideálne však po každom jedle. 

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Aluminum Hydroxide, Silica, Aluminum Lactate, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Illicum Verum Fruit/Seed Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil, Ormenis Multicaulis Oil, Salvia Officinalis Oil, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Commiphora Myrrha Resin Extract, Limonene, Linalool

Upozornenie:
Obsahuje fluorid hlinitý (1360 ppm fluoridov).


Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB561
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4016369659212

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07