Obnoviť stránku

Labello Lip Gloss Rosé 5,5 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Labello Lip Gloss Rosé 5,5 ml

Ošetrujúci olej na pery Labello Lip Gloss Rosé je nevyhnutným doplnkom pre vaše pery. Vďaka svojmu zloženiu so 100 % prírodnými olejmi pri pravidelnom používaní citlivú kožu pier hydratuje a vyživuje. Vaše pery budú plnšie, jemné a krásne lesklé. Labello Rosé neobsahuje minerálne oleje ani prísady živočíšneho pôvodu, preto je jeho používanie vhodné aj pre vegánov. Olej na pery s vôňou ruží nelepí, ľahko ich zafarbí a vďaka aplikátoru sa jednoducho nanesie aj rozotrie. Starostlivosť doplňte niektorým z ďalších osvedčených prípravkov značky Labello pre hebké a zmyselné pery.

Kľúčové vlastnosti starajúceho sa oleja na pery Labello Lip Gloss Rosé

  • Nepostrádateľný doplnok starostlivosti o vaše pery
  • Labello Lip Gloss Rosé pery hydratuje a vyživuje
  • Obsahuje 100 % prírodné oleje
  • Ošetrujúci olej s vôňou ruží pre jemné, plné a lesklé pery
  • Labello Lip Gloss Rosé neobsahuje minerálne oleje
  • Praktický aplikátor na jednoduché nanášanie
  • Nelepí a pery zľahka zafarbí

Použitie:
Pomocou aplikátora naneste olej na pery a rovnomerne ho rozotrite. Aby vaše pery boli stále hebké a zdravé, je dôležité nanášať olej na pery pravidelne.
Zloženie:
Ricinus communis seed oil, Caprylic/capric triglyceride, Cocoglycerides, Octyldodecanol, Vegetable oil, Ethylcellulose, Simmondsia chinensis seed oil, Helianthus annuus seed oil, Mica, Ascorbyl palmitate, Tocopherol, Propyl gallate, Aroma, CI 77491, CI 15850, CI 77891.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa

Príchuť

Vôňa Ruža
Kód:  BALZ121
Produktové číslo:  42397953

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02