Obnoviť stránku

LAB.C Smart Wallet 2v1 čierne

3,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAB.C Smart Wallet 2v1 čierne

Púzdro LAB.C Smart Wallet 2v1 sa stane veľmi praktickým doplnkom mobilného telefónu Apple iPhone 6 Plus. Ponúka dve riešenia v jednom - slúži ako peňaženka typu folio s vreckami pre bankové karty a bankovky, aj ako ochranné púzdro pre váš prístroj. iPhone z púzdra vyberiete rýchlo a jednoducho aj s krytom chrániacim jeho chrbát a hrany. Tento kryt je vybavený magnetom, vďaka ktorému v peňaženke drží absolútne bez hnutia. Súčasťou balenia je aj ochranná fólia na displej telefónu.
Navyše ho možno využívať aj ako stojan , ktorý vám umožní komfortne sledovať displej telefónu. Prístup ku všetkým ovládacím prvkom, portom a objektívu zostáva plne zachovaný.Za zmienku stojí aj vysoko kultivovaný dizajn púzdra a jeho precízne spracovanie. Vyrobené je ručne z talianskeho materiálu Synt3, vnútorný mäkký materiál potom chráni displej iPhonu.

Kód:  EAIE006q
Produktové číslo:  LABC-412-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14