Obnoviť stránku

LAB.C Crystal Clear

4,4 6 hodnotení

LAB.C Crystal Clear

Ultratenký priehľadný kryt poskytne vášmu iPhonu 6 Plus perfektnú ochranu a nijako nenaruší jeho vzľad a nenavýši rozmery. Dokonca ho na telefóne ľahko prehliadnete, je nenápadný, takže necháva vyniknúť luxusný dizajn iPhonu 6 Plus.

Kryt chráni proti škrabancom, oderom, miernym nárazom a ďalším každodenným nástrahám pri bežnom nosení. Povrchová úprava proti škrabancom chráni aj samotný kryt. Telefón v ňom bude dlho vyzerať ako nový bez známok použitia, preto celkovo ide o nenákladnú a veľmi inteligentnú investíciu do doplnku. Rozhodne nepodceňujte ochranu drahocenného prístroja, kryt oceníte pri nechcených udalostiach. Súčasťou balenia je kvalitná ochranná fólia na displej a ďalšie príslušenstvo.

Vlastnosti:

  • Hrúbka 1 mm
  • Nenápadný dizajn
  • Chráni proti poškriabaniu, oderom, drobným pádom či nárazom
  • Povrchová úprava proti škrabancom

Súčasť balenia:
Ultra Slim Fit ochranný kryt Crystal Clear
Kvalitná ochranná fólia na displej
Handrička na displej
Stierka na aplikáciu fólie

Kód:  EAIE006t
Produktové číslo:  LABC-113-CR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03