Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Studio Line Volum' Max 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Studio Line Volum' Max 200 ml

Penové tužidlo L'ORÉAL PARIS Studio Line Volum' Max vás nadchne od prvého použitia. Tužidlo dokáže vlasy nielen spevniť, ale tiež im dodať maximálny objem od korienkov a zabrániť krepovateniu. Hravo si poradí aj so spľasnutými vlasmi bez objemu. Prípravok je navyše obohatený o multivitamíny, ktoré chránia vlasy pred vlhkosťou a posilňujú vlasové vlákno po celej jeho dĺžke. Prestaňte snívať o dlhotrvajúcom objeme a splňte si svoje priania s penovým tužidlom od L'ORÉAL PARIS.

Kľúčové vlastnosti

  • Penové tužidlo na zväčšenie objemu vlasov
  • Silná úroveň fixácie
  • Dlhotrvajúci objem od korienkov
  • Obohatené o multivitamíny
  • Chráni proti vlhkosti a krepovateniu
  • Posilňuje vlasové vlákna

Aplikácia: Pred použitím dôkladne prípravok pretrepte. Podržte penu hore dnom a naneste menšie množstvo do dlane. Nanášajte ku korienkom a po celej dĺžke vlhkých vlasov. Pre väčší objem na záver odporúčame vysušiť vlasy fénom s hlavou v predklone.

Zloženie: Aqua/water, izobután, Butane, Propane, VP/acrylates/lauryl methacrylate copolymer, Niacínamid, Sodium benzoate, Hydrolyzed wheat proteín, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Phenoxyethanol, PEG-40 hydrogenated castor oil, trietanolamín, Trideceth-6, Limonene, Panthenol, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Linalool, Amodimethicone, AMP-acrylates/alyl methacrylate copolymer, Butylphenyl methylpropional, Cetrimonium chloride, Laureth-4, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS428
Produktové číslo:  3600522471196

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16