Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

L'ORÉAL PARIS Studio Line Silk & Gloss 200 ml

Túžite po objemnom účese s perfektne vytvarovanými vlnami, ktorý by vydržal počas celého dňa? Vyskúšajte revolučnú novinku od výrobcu L'ORÉAL PARIS, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre tvarovanie a fixáciu vĺn. Špeciálna pena z radu Studio Line Silk & Gloss pomáha udržať pružnosť prirodzených i umelo vytvorených kučier. Rozhodnite sa pre zmenu a prekvapte okolie neodolateľným vlnitým účesom, ktorý bude neustále vyzerať upravene a prirodzene. Unikátna pena pre extra pružnosť je vhodná pre všetky typy vlasov, skvele si poradí aj s veľmi jemnými a spľasnutými vlasmi a prebudí ich k životu. Unikátne zloženie vlasy vytvaruje a zároveň ich udrží perfektne zafixované nech sa deje čokoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Mikrovlákna z hodvábu dodajú vlasom prirodzenú jemnosť a lesk
  • Pre vytvarovanie extra pružných vĺn, ktoré vydržia
  • Vhodné pre všetky typy vlasov
  • Vlasy zostanú na dotyk prirodzené
  • Objem 250 ml

Obohatené o hodvábne mikrovlákna pre účes ako zo salónu

Malé množstvo vlasovej peny aplikujte do vlhkých vlasov. Nanášajte ju predovšetkým ku korienkom pre dosiahnutie maximálneho efektu a následne prstami vytvarujte vlny. Pred použitím penu zľahka pretrepte alebo podržte hore dnom. Aplikácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Ojedinelé zloženie peny je obohatené o hodvábne mikrovlákna, ktoré dodajú vlasom oslnivý lesk a neodolateľnú hebkosť. Vaše vlasy budú po aplikácii dokonale nadýchané, elegantne lesklé a prirodzene jemné na dotyk. Samozrejmosťou je aj príjemná a nevtieravá vôňa, ktorá nádherne prevonia vaše vlasy.

Doplňujúce vlastnosti:
Zloženie:
Aqua/water
Glucose
Isobutane
Butane
Propane
Decyl Glucoside
Sodium benzoate
Hydrolyzed silk
Limonene
Benzyl alcohol
Linalool
Chondrus crispus (Carrageenan)
Butylphenyl methylpropional
Citronellol
Hexyl cinnamal
Glycerín
Amyl cinnamal
Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS351
Produktové číslo:  3600521853825

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17