Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Studio Line Hot & Big 200 ml

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Studio Line Hot & Big 200 ml

Túžite po objemnom a dokonale zafixovanom účese s oslnivým leskom? Vyskúšajte inovatívny termofixačný sprej od popredného výrobcu L'ORÉAL PARIS pre objem, ktorý vydrží až neuveriteľné tri dni. Vlasový sprej z radu Studio Line Hot & Big ochráni vaše vlasy pred vysokými teplotami počas sušenia, žehlenia i kulmovania, vlasy uhladí a efektívne zabráni krepovateniu. Rozhodnite sa pre zásadnú zmenu a získajte perfektne upravený a nadýchaný účes, vďaka ktorému budete pôsobiť zvodne a sebavedome. Jedinečný sprej prebudí vaše vlasy späť k životu. Bol špeciálne vyvinutý pre všetky typy vlasov a dodá objem aj veľmi jemným a ochabnutým vlasom.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochrana pred teplom
  • Navrhnutý pre účes s dlhotrvajúcim objemom
  • Vlasy uhladzuje a dodáva im oslnivý lesk
  • Efektívne zabraňuje krepovateniu
  • Vyvinuté pre všetky typy vlasov
  • Objem 200 ml

Dodajte vlasom objem, lesk aj potrebnú ochranu pred teplom

Termofixačný sprej aplikujte na vlhké vlasy a následne ho prstami vmasírujte ku korienkom. Pre dosiahnutie maximálneho efektu vlasy vysušte fénom s predklonenou hlavou. Pre úpravu použite difuzér a okrúhlu kefu. Výsledkom budú oslnivo lesklé a perfektne uhladené vlasy s výrazným objemom. Unikátne zloženie poskytne vlasom potrebnú ochranu pred vysúšaním horúcim vzduchom, čo zabráni ich následnému lámaniu, štiepeniu a krepovateniu. Doprajte vlasom profesionálnu starostlivosť, za odmenu získate prirodzene krásne a zdravé vlasy.

Doplňujúce vlastnosti:
zloženie:
Aqua/water
Glucose
Isobutane
Butane
Propane
Decyl Glucoside
Sodium benzoate
Hydrolyzed silk
Limonene
Benzyl alcohol
Linalool
Chondrus crispus (Carrageenan)
Butylphenyl methylpropional
Citronellol
Hexyl cinnamal
Glycerin
Amyl cinnamal
Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS355
Produktové číslo:  3600522939511

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11