Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS ELNETT Lak na vlasy 300ml

Príslušenstvo k tovaru

L'ORÉAL PARIS ELNETT Lak na vlasy 300ml

Dokonalý účes za všetkých okolností prináša lak na vlasy L'Oréal Paris Elnett s extra silným spevnením. Vďaka nemu si Váš účes zachová prirodzený, ale napriek tomu pevný tvar po celý deň. Lak poskytuje dlhodobú fixáciu, vlasy zanecháva hebké, lesklé a príjemné na dotyk a navyše ich chráni proti vlhkosti. Pri použití laku na vlasy Elnett sa nemusíte báť zápolenia s hrebeňom, lak vlasy nelepí a veľmi ľahko sa vyčesáva. Nie je parfumovaný a je vhodný aj pre citlivú pokožku hlavy. Pri nanášaní oddiaľte sprej zhruba 20 cm od vlasov.

Parametre a špecifikácie:

zloženie:
Alcohol denat,Dimetyl éter,Va / vinyl butyl benzoate / crotonates copolymer,Aminometyl propanol,CYCLOPENTASILOXANE,Dimethicone Copolyol,Etylhexyl methoxycinnamate,PEG-3 metyl éter

objem:
300 ml

Špecifikácia:
extra silné spevnenie bez parfumácie

Vhodné pre typ vlasov:
pre všetky typy a dĺžky vlasov

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 300 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia
Kód:  VLS345
Produktové číslo:  3600520520421

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18