Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS ELNETT Lak na vlasy 300 ml

Príslušenstvo k tovaru

L'ORÉAL PARIS ELNETT Lak na vlasy 300 ml

Dokonalý účes nech sa deje čokoľvek aj pre suché a poškodené vlasy prináša lak na vlasy L'ORÉAL Paris Elnett. Vďaka aktívnej látke Nutri Ceramid budú vaše vlasy spevnené počas celého dňa, ale zároveň dostanú náležitú regeneráciu. Lak poskytuje dlhodobú fixáciu, vlasy zanecháva hebké, lesklé a príjemné na dotyk, navyše ich chráni proti vlhkosti a vyživuje ich. S použitím laku na vlasy Elnett sa nemusíte báť zápolenia s hrebeňom, lak nezlepuje vlasy a veľmi ľahko sa vyčesáva. Je vhodný aj pre citlivú pokožku hlavy. Pri nanášaní oddiaľte sprej zhruba 30 cm od vlasov.

Parametre a špecifikácia:

Aktívna látka:
Nutriceramid, ktorý vyživuje a regeneruje suché a poškodené vlasy

Zloženie:
Dimetyl ether, Alcohol denat, Aqua/water, Polyurethane-6, Hydroxycitronellal, Etylhexyl methoxycinnamate, Dimethicone, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, 2-oleamido-1, 3-octadecanediol, Alpha-Isomethyl ionone, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance

Objem:
300 ml

Vhodné pre typ vlasov:
pre suché a poškodené vlasy

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 300 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS347
Produktové číslo:  7610099050447

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14