Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KW TRIO 3804 Rotačný rezací nôž

Garancia najlepšej ceny
7,69 €

KW TRIO 3804 Rotačný rezací nôž

Pre tých, ktorí potrebujú rýchlosť a kompaktnosť ponúkame ručnú rezačku na papier s moderným dizajnom. Rezačka KW trio 3804 sa prispôsobí pravákom aj ľavákom a prácu vám uľahčí aj ergonomická rukoväť. Rovné rezy docielite pomocou pravítka vďaka otočnému rezaciemu kotúčiku. Použitie je veľmi bezpečné. Aby sa čepeľ vysunula, je potrebné stlačiť poistku na rukoväti. Je teda vhodná na použitie aj v domácnostiach s deťmi.

Kľúčové vlastnosti ručnej rezačky KW triO 3804

  • Kompaktná veľkosť
  • Bezpečné používanie
  • Priemer rotačného noža 45 mm
  • Jednoduchá na použitie pravou i ľavou rukou
  • Možnosť dokúpiť čepele pre vlnkový alebo perforačný rez
  • Vhodná na použitie na rezacej podložke KW-trio

Široké spektrum využitia

Použitím tejto kotúčovej rezačky sa vám otvára veľa možností použitia v kreatívnej činnosti. Je ideálna pri rezaní jemných kožených pásikov, ktoré sa používajú napríklad na výrobu náramkov. Na ochranu pracovného stola a dosiahnutie kvalitnejšieho rezu je vhodné použiť rezačku s rezacou podložkou KW-trio. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ a vlastnosti

Typ Kotúčová
Kapacita 3 listov
Materiál čepele Oceľ
Materiál základne Plast
Prítlak Manuálny
Farba Čierna

Príslušenstvo

Typ Nože
Kód:  KWT001b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3804

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09