Obnoviť stránku

Kvadrokoptéra Fleg - M62

4,0 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra Fleg - M62

Kvadrokoptéra Fleg - M62 predstavuje veľmi originálny vrtulníček určený pre interiérové aj vonkajšie lietanie. Vyznačuje sa vysokou kvalitou spracovania, nízkou hmotnosťou a veľkou odolnosťou vďaka špeciálnej ochrannej konštrukcii vrtuľou, takže je takmer nerozbitný. Disponuje pokročilým stabilizačným šesťosovým gyroskopom na dokonalú stabilitu pri lete. Navyše umožňuje vyskúšať nové možnosti lietania vrátane rôznych akrobatických prvkov. Jeho špecialitou je možnosť loopingov pomocou špeciálneho tlačidla flip na ovládači.

Ovládanie modelu je veľmi jednoduché, pohybom sa blíži k skutočným strojom a vy si teda môžete vychutnať skutočný pôžitok z letu. Pre lepšiu orientáciu vo vzduchu a na nočnej oblohe je model osvetlený zeleným, červeným a bielym LED svetlom. Vďaka tomuto modelu zažijete veľa zábavy a netradičných letových zážitkov v každom veku. V balení nájdete nabíjací USB kábel a náhradné vrtuľky a kryty.  
Hlavné prednosti:

  • pokročilý stabilizačný systém (6osový GYRO)
  • jednoduché použitie loopingami (FLIP)
  • bezpečnostné kryty na vrtule
  • LED osvetlenie (2 zelené, 2 červené a biela vpredu)
  • nízka hmotnosť 50 g
  • integrovaná Li-Po batéria
  • jednoduché ovládanie
  • odolný materiál

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Dron

Obsah balenia

Obsah balenia Model
Kód:  ZT272
Produktové číslo:  8595142713908
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01