Obnoviť stránku

Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV Camera RTF

2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV Camera RTF

Zoznámte sa s modelom KODO HD značky Dromida, ktorý znamená úplnú revolúciu vo svete kvadrokoptér. Ide o dron s novou 1080p kamerou na zachytenie lepších a detailnejších fotografických a filmových záberov s mimoriadnou ostrosťou. Ručne nastaviteľný uhol kamery umožní vyhotovovať presne také zábery, aké chcete.


 Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV

Pohotovejšie reakcie a väčšia obratnosť

Nízka hmotnosť, ktorá je iba 40g, umožní predĺženie doby letu s plne nabitým akumulátorom oproti predchádzajúcemu modelu až o 20 %. To v praxi znamená 5 minút a 30 sekúnd navyše. Nízka hmotnosť umožňuje aj rýchlejšie a pohotovejšie reakcie a väčšiu obratnosť pri akrobatických výkonoch, ako sú najrôznejšie premety a obraty.


100 % pripravenosť na okamžitý let

Kvadrokoptéra Dromida KODO HD je dodávaná s kompletným vybavením. Po rozbalení škatule stačí nabiť akumulátor a môžete rovno vyskúšať všetky benefity, ktoré ponúka. Okrem unikátnej kamery k nim patria aj trojosový gyroskop, 3 akcelerometre na plynulý a stabilný let, 3 letové režimy a LED osvetlenie na lepšiu orientáciu.

 Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV

 Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV

Odolnosť a bezpečie na prvom mieste

Kvadrokoptéra Dromida KODO HD je vyrobená z kvalitných a pevných materiálov, ktoré garantujú dlhodobé a bezproblémové používanie. Robustný plastový rám trupu skvele ladí s hladkou a aerodynamicky tvarovanou kapotou. O bezpečie vzletu sa postará poistka motora, ktorá postráži, aby sa motory nerozbehli, pokiaľ nebude zapnutý prijímač.


Ovládanie pod kontrolou

Dôležité sú aj tlačidlá na vyhotovovanie fotografií a videí, tlačidlo automatického premetu vykonávaného vo vzduchu alebo digitálne vyvažovanie na presné vyladenie pohybu. S kvadrokoptérou KODO HD sa skrátka nudiť rozhodne nebudete. Špeciálna technológia, ktorá funguje na frekvencii 2,4 GHz, zabezpečí nezávislé ovládanie bez potreby kontrolovať, či sa v okolí nenachádza iný model.

 Kvadrokoptéra Dromida KODO HD UAV

Kľúčové vlastnosti

  • Okamžite pripravené na vzlietnutie
  • Kamera s rozlíšením 1080p
  • Ručne nastaviteľný uhol kamery
  • LED osvetlenie na jednoduchšie sledovanie
  • Digitálne vyvažovanie na presné vyladenie pohybu

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Dron

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria, Model
Kód:  HRAa10371
Produktové číslo:  707768200061

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07