Obnoviť stránku

KURZWEIL KA70 WH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KURZWEIL KA70 WH

Ak si prajete kúpiť hudobný nástroj, ktorý využijete ako pri skúšaní doma, tak aj na koncertoch, istotne vás zaujme prenosné stage piano KURZWEIL. Parádne hranie zaistí plnohodnotná kladivková mechanika vybavená 88 klávesmi štandardných rozmerov, excelentnými zvukmi a digitálnou efektovou jednotkou. Disponuje polyfóniou 128 nôt a 20 zvukov na vyskúšanie rôznych hudobných žánrov. Stage piano KURZWEIL obsahuje pútavé funkcie ako výučbový systém, sprievody, split, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm.

Stage piano KURZWEIL KA70 WH ...
Stage piano KURZWEIL KA70 WH ...

Zásadné vlastnosti stage piana KURZWEIL KA70 WH

  • Stage piano KURZWEIL disponuje polyfóniou 128 nôt
  • Môžete sa tešiť na plnohodnotnú kladivkovú mechaniku vybavenú 88 štandardnými klávesmi
  • Celkom určite využijete 20 rozmanitých zvukov na hru rôznych žánrov
  • Dynamická klaviatúra reaguje na intenzitu hrania
  • Hranie si môžete ozvláštniť pomocou efektu ekvalizér, chorus a reverb
  • Stage piano od značky KURZWEIL je vybavené nápaditými funkciami ako výučbový systém, sprievody, split, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm
  • Stage piano KURZWEIL s rozhraním vstup na pedál a 3,5 mm Jack
  • Nepochybne využijete vstavané reproduktory s výkonom 60 W
  • Okrem stage piana je v balení aj adaptér a pedál Sustain a Footswitch

Vaše sympatie si stage piano získa vďaka svojim príjemným vlastnostiam

K základným vlastnostiam stage piana patrí dynamická klaviatúra, ktorá zvláda reagovať na intenzitu hry. Skladba bude presne podľa vašich preferencií vďaka efektu ekvalizér, chorus a reverb. Pocit hrania ako na klasickom klavíri dolaďuje lesklá plastová klaviatúra. Zaujímavé stvárnenie navyše umocňuje biela farba.

Stage piano KURZWEIL KA70 WH ...
Stage piano KURZWEIL KA70 WH ...

Stage piano vás poteší rôznymi funkciami

Stage piano prináša pôžitok z hrania na pódiu aj tvorby v štúdiu, ale nesklame vás ani pri dlhých domácich cvičeniach. Je vhodnou voľbou bez ohľadu na vašu úroveň hry, keďže ponúka integrované výučbové lekcie pre začiatočníkov a súčasne je ideálne pre skúsených, pokročilých hudobníkov, ktorí hľadajú kompaktný nástroj. Funkcia split slúži na pokročilú prácu s klaviatúrou. Dovoľuje klaviatúru rozdeliť na vybranom mieste a každej časti priradiť odlišný zvuk. Vďaka tomu sa dá hrať basový sprievod klavírnym zvukom a melódia zvukom huslí či iného nástroja.

Ďalšie vymoženosti tohto stage piana posunú vašu hudobnú tvorbu na novú úroveň

Stage piano disponuje preddefinovanými sprievodmi najznámejších hudobných štýlov, aby si muzikanti mohli užiť skladbu s takmer celou kapelou. Stage piano vám pomôže nahrať vlastné skladby, takže sa nemusíte báť, že by vaše hudobné nápady boli stratené. Zvukový procesor, ktorý je jadrom stage piana, ponúka vysokokvalitné simulácie rôznych hudobných nástrojov, ku ktorým sa dajú pridať ďalšie rôzne efekty či zvuky. Začiatočníkom sa bude hodiť metronóm na udržanie rytmu aj tempa.

Ako stage piano zapojiť

Stage piano KURZWEIL má vstup na pedál a 3,5 mm Jack. Stage piano sa vyznačuje možnosťou počúvania prostredníctvom slúchadiel, čo vám umožňuje zahrať si napríklad v noci bez toho, aby ste rušili ostatných. Na koncertovanie sa iste osvedčia aj vstavané reproduktory s výkonom 60 W. Ku klávesom nepotrebujete žiadnu veľkú výbavu, avšak obsahom balenia je okrem samotného stage piana aj adaptér a pedál. Najlepšie uplatnenie pri hraní bude mať sustain, čiže damper pedál, ktorým pretiahnete dozvuk hraných tónov aj bez fyzického držania prsta na klávese. Nožný prepínač, bežne známy ako footswitch pedál, je dôležitým pomocníkom hudobníkov všetkých žánrov. Pomocou tohto externého spínača môžete ľahko počas hrania prepínať nastavenia svojho dvoj- alebo viackanálového zosilňovača.

MIDI:

USB a DIN

DIN MIDI:

MIDI Out

USB MIDI:

USB to Host

Rozmery:

137 × 1365 × 366 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

10,7 kg

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Stage piano
Počet klávesov 88

MIDI

MIDI USB, DIN
DIN MIDI MIDI Out
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 1 365 mm
Hĺbka 366 mm
Výška 137 mm
Hmotnosť 10,7 kg

Klaviatúra

Veľkosť klávesov Štandardné
Materiál Plast
Povrch Lesklý
Vlastnosti Dynamika

Charakteristika

Počet zvukov 20
Výkon reproduktorov 60 W
Typ pedála Sustain, Footswitch
Efekty Ekvalizér, Chorus, Reverb
Funkcie Výučbový systém, Sprievody, Split, Nahrávanie, Simulácia nástrojov, Metronóm
Balenie obsahuje Adaptér, Pedál
Farba Biela
Kód:  KRZW002q1
Produktové číslo:  HN234453

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14