Obnoviť stránku

KURZWEIL KA70

Zľavnené -7 %
385,90 € 414,90 €

KURZWEIL KA70

Pokiaľ si chcete kúpiť hudobný nástroj, ktorý využijete ako pri skúšaní doma, tak aj na akomkoľvek koncerte, istotne vám bude vyhovovať prenosné stage piano KURZWEIL. Je vybavené plnohodnotnou kladivkovou mechanikou a 88 klávesmi štandardných rozmerov, nadštandardnými zvukmi a digitálnou efektovou jednotkou. Stage piano je vybavené klaviatúrou s polovyváženou kladivkovou mechanikou, ktorá mu umožňuje reagovať na silu stlačenia klávesov, čo umožňuje podobnú odozvu ako pri akustickom piane pri jemnejšom stlačení. K dispozícii budete mať polyfóniu 128 nôt a 20 zaujímavých zvukov na hranie rôznych žánrov. Stage piano KURZWEIL disponuje nápaditými funkciami ako výučbový systém, sprievody, split, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm.

Stage piano KURZWEIL KA70 ...
Stage piano KURZWEIL KA70 ...

Hlavné vlastnosti stage piana KURZWEIL KA70

  • Stage piano KURZWEIL ponúkne polyfóniu 128 nôt
  • Hru si užijete vďaka plnohodnotnej kladivkovej mechanike vybavenej 88 klávesmi štandardnej veľkosti
  • S polovyváženou mechanikou zažijete intenzitu klávesov ako pri piane s jemnejším stlačením
  • Celkom určite využijete 20 rozmanitých zvukov na hranie rôznych žánrov
  • Zabudovaná dynamická klaviatúra reaguje na intenzitu hry
  • Funkcia aftertouch dovoľuje modulovať tóny ako pri organe
  • Hru si prispôsobíte podľa vlastných preferencií pomocou efektu ekvalizér, chorus a reverb
  • Stage piano od značky KURZWEIL disponuje nápaditými funkciami ako výučbový systém, sprievody, split, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm
  • Stage piano KURZWEIL má rozhranie vstup na pedál, 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack
  • Oceníte vstavané reproduktory s výkonom 60 W
  • Okrem stage piana tvorí obsah balenia aj adaptér a pedál Sustain a Footswitch

Vaše sympatie si stage piano získa vďaka svojim príjemným vlastnostiam

Kľúčovým prvkom stage piana je jeho dynamická klaviatúra, ktorá zvláda reagovať na intenzitu hry. Milovníkov hry na organe zaujme funkcia aftertouch, vďaka ktorej môžete ovplyvňovať moduláciu hraných tónov povolením a opätovným pritlačením klávesov. Hru si prispôsobíte presne podľa svojich preferencií pomocou efektu ekvalizér, chorus a reverb. Pocit hrania ako na klasickom klavíri podporí lesklá plastová klaviatúra. Vydarené spracovanie dopĺňa čierna farba.

Stage piano KURZWEIL KA70 ...
Stage piano KURZWEIL KA70 ...

Stage piano sa môže pochváliť zabudovanými funkciami

Stage piano, alebo tiež digitálne stage piano, je výborný spoločník na koncerty aj tvorbu v štúdiu, ale určite s vami zvládne aj hodiny domáceho cvičenia. Je vhodnou voľbou bez ohľadu na vašu úroveň hry, keďže ponúka integrované výučbové lekcie pre začiatočníkov a súčasne splní požiadavky skúsených hudobníkov, ktorí túžia po kompaktnom a ľahko prenosnom nástroji. Pokročilú prácu s klaviatúrou zaistí funkcia split. Dovoľuje rozdeliť klaviatúru na vybranom mieste a priradiť každej časti odlišné zvuky. To znamená, že môžete hrať basový sprievod klavírnym zvukom a melódiu zvukom huslí alebo iného vybraného nástroja.

Ďalšie vymoženosti tohto stage piana vám umožnia hudobnú kreativitu bez obmedzení

Na stage piane sa dajú ľahko navoliť prednastavené sprievody najznámejších štýlov, tak si hudobníci môžu vyskúšať pesničku s takmer celou kapelou. Stage piano obstará aj nahratie vašich skladieb, a tak vaše hudobné nápady alebo piesne nebudú zabudnuté. Zvukový procesor je hlavným jadrom stage piana. Zahŕňa vysokokvalitné simulácie rôznych hudobných nástrojov a umožní vám pridávať ďalšie efekty a zvuky podľa vašich požiadaviek. Začiatočníkom sa bude hodiť metronóm na udržanie rytmu aj tempa.

Vstupy a výstupy klávesov

Stage piano KURZWEIL má vstup na pedál, 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack. Stage piano ponúka možnosť počúvania pomocou slúchadiel, takže môžete trénovať bez toho, aby ste rušili zvyšok rodiny alebo susedov. Na pripojenie k aparatúre je pripravený 6,3 mm Jack konektor. Všetci budú počuť vaše krásne skladby vďaka vstavaným reproduktorom s výkonom 60 W. Na hranie na klávesoch nemusíte mať veľkú výbavu, avšak súčasťou balenia je okrem samotného stage piana aj adaptér a pedál. Najviac sa vám pri hraní bude hodiť sustain, čiže damper pedál, ktorým predĺžite dozvuk hraných tónov, aj keď nebudete držať fyzicky prst na klávese. Nožný prepínač, čiže footswitch pedál je kľúčovou výbavou hudobníkov. Tento externý spínač umožňuje pohodlné prepínanie nastavení vášho dvoj- alebo viackanálového zosilňovača priamo počas hry.

MIDI:

USB a DIN

USB MIDI:

USB to Host

Rozmery:

137 × 1365 × 366 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

10,7 kg

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Stage piano
Počet klávesov 88

MIDI

MIDI USB, DIN
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 1 365 mm
Hĺbka 366 mm
Výška 137 mm
Hmotnosť 10,7 kg

Klaviatúra

Vyváženie Polovyvážená
Veľkosť klávesov Štandardné
Materiál Plast
Povrch Lesklý
Vlastnosti Aftertouch, Dynamika

Charakteristika

Počet zvukov 20
Výkon reproduktorov 60 W
Typ pedála Sustain, Footswitch
Efekty Ekvalizér, Chorus, Reverb
Funkcie Výučbový systém, Sprievody, Split, Nahrávanie, Simulácia nástrojov, Metronóm
Balenie obsahuje Adaptér, Pedál
Farba Čierna
Kód:  KRZW002q
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN198102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04