Obnoviť stránku

KURZWEIL KA120

Garancia najlepšej ceny
705,90 €

KURZWEIL KA120

Pokiaľ si chcete kúpiť hudobný nástroj, ktorý využijete ako doma, tak aj počas rôznych vystúpení, výbornou voľbou pre vás bude prenosné stage piano KURZWEIL. Môžete sa tešiť na plnohodnotnú kladivkovú mechaniku vybavenú 88 klávesmi štandardných rozmerov, kvalitným zvukom a digitálnou efektovou jednotkou. Stage piano je vybavené klaviatúrou s vyváženou kladivkovou mechanikou, ktorá mu umožňuje ideálne reagovať na silu stlačenia klávesov, čo dovoľuje rovnakú odozvu, akú má akustické piano. K dispozícii budete mať polyfóniu 128 nôt a 600 rozličných zvukov na rôzne hudobné žánre. Stage piano KURZWEIL disponuje zaujímavými funkciami ako výučbový systém, sprievody, split, layer, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm.

Stage piano KURZWEIL KA120 ...
Stage piano KURZWEIL KA120 ...

Hlavné prednosti stage piana KURZWEIL KA120

  • Stage piano KURZWEIL ponúka polyfóniu 128 nôt
  • Jeho súčasťou je plnohodnotná kladivková mechanika vybavená 88 štandardnými klávesmi
  • Vyvážená kladivková mechanika zaisťuje autentickú odozvu na intenzitu stlačenia klávesov ako pri piane
  • Celkom určite využijete 600 rozmanitých zvukov na hranie rôznych žánrov
  • Rôznu intenzitu hry docielite zabudovanou dynamickou klaviatúrou
  • Možnosť modulovať tóny pomocou funkcie aftertouch
  • Skladba bude presne podľa vašich predstáv vďaka efektu ekvalizér, chorus a reverb
  • Stage piano od značky KURZWEIL disponuje zaujímavými funkciami ako výučbový systém, sprievody, split, layer, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm
  • Stage piano KURZWEIL s rozhraním vstup na pedál, 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack
  • Súčasťou sú spoľahlivé vstavané reproduktory s výkonom 70 W
  • Okrem stage piana je súčasťou balenia aj adaptér a pedál Sustain

Vaše sympatie si stage piano získa vďaka svojim príjemným vlastnostiam

Základom stage piana je dynamická klaviatúra, ktorá vie reagovať na intenzitu hry. Milovníkom hry na organe sa zapáči funkcia aftertouch, pomocou ktorej možno ovplyvňovať moduláciu hraných tónov povolením a opätovným pritlačením klávesov. Skladbu si prispôsobíte presne podľa svojich preferencií pomocou efektu ekvalizér, chorus a reverb. K pocitu hrania ako na klasickom klavíri pomôže lesklá plastová klaviatúra. Zaujímavé stvárnenie navyše umocňuje čierna farba.

Stage piano KURZWEIL KA120 ...
Stage piano KURZWEIL KA120 ...

Stage piano s rôznymi funkciami

Stage piano vám poslúži na krásne koncerty aj vlastnú tvorbu v štúdiu, ale bezpochyby s vami absolvuje aj hodiny domáceho cvičenia. Je perfektnou voľbou bez ohľadu na vašu úroveň hry, pretože ponúka zabudovaný výučbový program pre začiatočníkov a zároveň vyhovie potrebám skúsených hudobníkov, ktorí hľadajú ľahko prenosný nástroj. Pokročilú prácu s klaviatúrou zabezpečí funkcia split. Dovoľuje rozdeliť klaviatúru na vybranom mieste a priradiť každej polovici iný zvuk. To umožňuje napríklad hrať basový sprievod s klavírnym zvukom a melódiu so zvukom huslí.

Ďalšie vymoženosti tohto stage piana posunú vašu hudobnú tvorbu na novú úroveň

Stage piano v sebe zahŕňa prednastavené sprievody podľa najznámejších štýlov, aby si muzikanti mohli užiť skladbu s takmer celou kapelou. Pokiaľ požadujete, aby pri stlačení jedného klávesu zazneli zvuky dvoch nástrojov súčasne, bude sa vám hodiť funkcia layer alebo split. Stage piano vám pomôže nahrať vlastné skladby, a tak si zaznamenáte aj rôzne nápady alebo piesne, ktoré práve zahráte. Hlavným jadrom stage piana je zvukový procesor, ktorý obsahuje vysokokvalitné simulácie rôznych hudobných nástrojov a umožní vám pridávať ďalšie efekty a zvuky podľa vašich požiadaviek. Začiatočníci môžu využiť metronóm na precízne udržanie rytmu a tempa.

Vstupy a výstupy klávesov

Stage piano KURZWEIL ponúka vstup na pedál, 3,5 mm Jack a 6,3 mm Jack. Jednou z veľkých výhod stage piana je možnosť počúvania prostredníctvom slúchadiel, takže vaše cvičenie nebude nikoho rušiť. Na prepojenie s aparatúrou je k dispozícii 6,3 mm Jack. Na koncertoch určite oceníte aj vstavané reproduktory s výkonom 70 W. Na hranie na klávesoch nepotrebujete veľkú výbavu, avšak balenie okrem samotného stage piana tvorí aj adaptér a pedál. Pri hraní najviac uplatníte sustain, čiže damper pedál, ktorým sa predĺži dozvuk hraných tónov aj bez fyzického držania prsta na klávese.

MIDI:

USB a DIN

DIN MIDI:

MIDI In a MIDI Out

USB MIDI:

USB to Host a USB to Device

Rozmery:

137 × 1365 × 366 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

13,8 kg

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Stage piano
Počet klávesov 88

MIDI

MIDI USB, DIN
DIN MIDI MIDI In, MIDI Out
USB MIDI USB to Host, USB to Device

Rozmery

Šírka 1 365 mm
Hĺbka 366 mm
Výška 137 mm
Hmotnosť 13,8 kg

Klaviatúra

Vyváženie Vyvážená (s kladivkovou mechanikou)
Veľkosť klávesov Štandardné
Materiál Plast
Povrch Lesklý
Vlastnosti Aftertouch, Dynamika

Charakteristika

Počet zvukov 600
Výkon reproduktorov 70 W
Typ pedála Sustain
Efekty Ekvalizér, Chorus, Reverb
Funkcie Výučbový systém, Sprievody, Split, Layer, Nahrávanie, Simulácia nástrojov, Metronóm
Balenie obsahuje Adaptér, Pedál
Farba Čierna
Kód:  KRZW002p
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN198104
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04