Obnoviť stránku

Kuchynské roboty a mixéry ETA

Eta Gratus

Kuchynské roboty ETA – vaša pravá ruka v kuchyni

Extra výkonný motor, široká škála príslušenstva a nadčasový dizajn. To sú kuchynské roboty ETA, s ktorými vás už žiadna kuchárska výzva nezaskočí. Pusťte sa bez obáv do pečenia či varenia pokrmov svetovej i tuzemskej kuchyne. ETA kuchynské roboty si s nimi ľahko poradia. Dokážu totiž zastať prácu za niekoľko spotrebičov. Stačí si vybrať model, ktorý svojimi funkciami a príslušenstvom presne vyhovie vašim potrebám. Aby vám váš nový pomocník slúžil naozaj dlho, získate navyše po registrácii predĺženú záruku na motor spotrebiča v dĺžke 5 alebo 10 rokov podľa typu robota.

ETA Gratus Vital II

Kuchynské roboty ETA Gratus

Kuchynské roboty ETA Gratus sú vďaka svojmu obdivuhodnému výkonu 1 200 až 1 500 W (podľa modelu) jednoznačne najobľúbenejším radom z celej ponuky kuchynských robotov ETA. Súčasťou každého robota je určitá škála príslušenstva a ďalšie si je možné podľa preferencií dokúpiť. V kuchyni s ním tak zvládnete takmer čokoľvek. Napríklad nameliete mak, naplníte domáce klobásky, vytvoríte cukrovinky, pripravíte čerstvé cestoviny alebo si zmiešate výživné smoothie. Vďaka planetárnemu systému miešania budú všetky suroviny dokonale premiešané a spracované. Celokovové vyhotovenie zaručuje dlhú životnosť prístroja. A pre vašu bezpečnosť sú súčasťou robota aj protišmykové nožičky, tepelná poistka a poistka proti nechcenému spusteniu robota v odklopenej polohe.

Kuchynské roboty ETA Gratussino

Kuchynské roboty ETA Gratussino sú akousi menšou verziou Gratusov. S obstojným výkonom, ktorý sa pohybuje medzi 800 a 1 000 W, a hlavnou nádobou s objemom 4,5 l, sa pred svojimi staršími súrodencami rozhodne nenechajú zahanbiť. Samozrejmosťou je rovnako ako pri Gratusoch praktické základné príslušenstvo aj možnosť dokúpiť si k robotu ďalšie zo širokej ponuky nadstavcov. Aby sa všetky suroviny dôkladne prepojili, nechýba ani planetárny systém miešania. Hlavná nádoba je vybavená priehľadným krytom s otvorom vo veku na dopĺňanie surovín za chodu. K tomu sa vám bude hodiť vtláčadlo aj plastová násypka. Robot ľahko zložíte a jednotlivé dielce umyjete v umývačke riadu.

ETA Gratussino Maxo II
ETA Gustus Maximus III

Kuchynské roboty ETA Mezo

Pre menšie domácnosti sa skvele hodia kuchynské roboty ETA Mezo s príkonom 600 W a stabilizátorom otáčok. Kvalitné kovové ozubené kolesá zaisťujú dlhú životnosť prevodovky. Spracovanie surovín prebieha v antikorovej mise s objemom 4 l. Náleží k nej aj priehľadný kryt s otvorom na dopĺňanie prísad za chodu. O ich dokonalé premiešanie sa stará planetárny systém miešania. Základný model robota ETA Mezo Smart je vybavený hnetacím hákom, ktorý sa hodí na prípravu tuhých a kysnutých ciest. Na ostatné cestá využijete miešaciu metlu. Ďalej sú súčasťou balenia šľahacia a flexi metla. S nimi vyšľaháte hladký krém či nadýchanú šľahačku. Tento ETA kuchynský robot disponuje širokou škálou ďalšieho príslušenstva, s ktorým zvládnete napríklad pomlieť mäso, nastrúhať zeleninu či pripraviť pečivo. Všetky diely spotrebiča je možné jednoducho a rýchlo zostaviť.

Varný kuchynský robot ETA Leonardo

Vitajte už dnes v kuchyni budúcnosti. Multifunkčný varný kuchynský robot ETA Leonardo ponúka 15 rôznych funkcií a nahradí tak niekoľko kuchynských spotrebičov. Tým výrazne šetrí priestor, čas aj starosti s prípravou pokrmov. Zvládne všetko od váženia surovín cez ich krájanie, strúhanie či sekanie až po samotné varenie. Poradí si aj s prípravou ciest, drvením ľadu či mixovaním a šľahaním. K tomu mu pomáha bohatá škála nadstavcov a nádob. Jeho používanie ale rozhodne nevyžaduje, aby ste boli majstrami v kuchyni. Práve naopak. Obsluhu robota ETA Leonardo zvládne aj úplný začiatočník. Prístroj vás prevedie všetkými receptami krok za krokom a postará sa o prípravu jedál od začiatku až do konca. A ovládanie je vďaka dotykovému displeju hračka. Pokiaľ sa vám teda v kuchyni obvykle veľmi nedarí alebo nechcete strácať čas pri platni, je pre vás tento ETA kuchynský robot ideálnou voľbou.

ETA Gratussino Maxo II
Prodlužka záruky

Predĺžená záruka

Značka ETA si pevne stojí za kvalitou svojich produktov. Preto vám ku všetkým kuchynským robotom ponúka predĺženie záruky nad rámec zákonnej záručnej lehoty, a to na 5 alebo 10 rokov. Dĺžku záruky nájdete vždy pri konkrétnom modeli robota. Táto služba je úplne zadarmo a k jej aktivácii vám stačí zaregistrovať sa na stránkach výrobcu ETA.

Spresniť parametre
128 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06