Pochutnáte si radi na dobrom mäsovom steaku? A dávate prednosť steaku krvavému, šťavnatému alebo poriadne prepečenému? Pre správnu prípravu steaku je vhodné v kuchyni využívať digitálny teplomer. Na teplomere Küchenprofi stačí navoliť typ mäsa a požadovanú teplotu, zapichnúť sondu do stredu najhrubšej časti mäsa a nechať mäso piecť. Po dosiahnutí navolenej teploty sa ozve zvukový signál a vy tak môžete servírovať dokonale upečený pokrm. Teplomer je opatrený klipom pre nosenie na opasku, má dosah až 30 m a možno ho použiť do teploty 250 °C. S digitálnym teplomerom Küchenprofi už vaše mäso nikdy nebude nedopečené, suché alebo naopak prepečené.
Kód: | KUCHV478 |
Produktové číslo: | 1065680000 |
Odkazy: | Stránky výrobcu |