Obnoviť stránku

Kuberg X-Force PRO50 8000 W 14"/12"

Doručenie na
predajňu zadarmo
4 119 €

Kuberg X-Force PRO50 8000 W 14"/12"


    

Pretekársky špeciál KUBERG X-Force pre najmenších

Roky vývoja a skúseností, použitie najnovších technológií a v neposlednom rade ručná výroba – táto jedinečná kombinácia umožnila vznik elektrickej pretekárskej motorky KUBERG X-Force PRO50 určenej predovšetkým pre malých pretekárov vo veku od 6 do 12 rokov, ktorí chcú zlepšovaťsvoje skúsenosti a dosiahnuť tak maximum svojich zručností.


Profesionálny brzdný systém

Motorka s mimoriadnou obratnosťou je osadená bezuhlíkovým DC motorom s výkonom 8 kW, ktorý hravo vyvinie rýchlosť až 55 km/h a dosahuje krútiaci moment 29 Nm. KUBERG X-Force PRO50 je vybavená ľahkými hydraulickými brzdami Formula a okrem toho ponúka aj profesionálnu nožnú brzduna vylepšenie jazdných zručností pretekára.


Kľúčové vlastnosti elektrickej motorky Kuberg X-Force PRO50

  • Bezuhlíkový DC motor s výkonom 8 kW
  • Pre deti vo veku 6 – 12 rokov
  • Hmotnosť motorky len 33 kg
  • Ľahko vymeniteľná batéria umiestnená pod sedadlom
  • Nastaviteľné vzduchové odpruženie vpredu aj vzadu
  • Pneumatiky KENDA K771 Millville 2,50 R10/F12
  • Nožná brzda

Motorka KUBERG na jedno nabitie zvládne až hodinu jazdy

Vpredu aj vzadu sa budete môcť spoľahnúť na plne nastaviteľné vzduchové odpruženie DNM umožňujúce nevídané prispôsobenie danému terénu. Na jedno nabitie zvládne motorka KUBERG jazdiť až jednu hodinu. Batéria typu Li-Ion sa vyznačuje nielen vysokou kapacitou, ale je predovšetkýmľahko prístupná. Nachádza sa totiž hneď pod sedadlom, čo umožňuje jej jednoduchú výmenu. Plné nabitie batérie zaberie približne 2,5 hodiny.


Parametre a špecifikácia

Technické údaje

Výkon 8 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 33 kg
Farba Čierna

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie Netreba
Kód:  Kube18PRO
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12