Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kuberg STREAMPORT

214,90 €

Kuberg STREAMPORT

Zábavné elektromotorky Kuberg

Elektromotorky Kuberg si postupne získavajú ohromnú popularitu. Svojím poňatím totiž nemajú medzi motorkami do terénu konkurenciu. Extrémne ľahké vyhotovenie a dizajnové poňatie odkazuje skôr na obyčajné bicykel, ale manévrovateľnosť je úplne úžasná. Pre sledovania všetkých jazdných parametrov dodáva výrobca bezplatnú aplikáciu Volt.


Kuberg Volt App

Moderná doba si žiada aj úplne nový prístup k prepojeniu elektromotorky hoci aj so smartfónom. Aplikácia Kuberg Volt App (je dostupná pre Android a iOS) zabezpečuje pokročilé možnosti ovládania. Okrem kompletných štatistík a sledovania stavu batérie však ponúka aj ďalšie možnosti. Napríklad vzdialené obmedzenie maximálnej rýchlosti alebo bezdrôtový upgrade firmvéru.


WiFi modul Streamport

Na komunikáciu elektromotorky a inteligentnej aplikácie je potrebné použiť špeciálny WiFi modul Streamport. Ten sa pomocou jednoduchej montáže pripevní priamo do pripravenej pozície na motorke.

Kód:  Kube13
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02